canlı yayın

Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı

12 Ağustos 2020 Çarşamba 22:50
arapgir-kayaarasi-kanyonu-bu-seferde-okculari-agirladi

Her yıl yaz ayları ile birlikte bir çok sporcunun tercih ettiği mekanlar arasında öncülüğünü koruyan Arapgir Kayaarası Kanyonu bu seferde okçuları ağırladı.

Doğal güzelliği, eşsiz manzarası ile doğa sporlarının mekânı haline gelen kanyonun bu seferki misafirleri ‘Korkut Ata Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği’ oldu. Adana’daki ekip 6-9 Ağustos tarihleri arasında okçuluk yarışı için Arapgir Kayaarası kanyonuna geldi.

Doğal güzellikler arasında yapılan yarışma 3 dalda gerçekleştirildi. Gençler kategorisi, Bayanlar kategorisi ve Erkekler kategorisinde yarışan okçuların birincilik ödüllerini Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu verdi. Korkut Ata Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Abdullah Temiz: “ Arapgir spor etkinlikleri için bulunmaz bir yer. Sporcularımızla geçen yıl Fotokamp’a gelip burada konaklamıştık. Bu yılda yarışmamızı Arapgir’de yapmak istedik. Bu gezimizi geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Arapgir Belediyesi’nin bizlere sağladığı olanakların dışında özellikle Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mesut Kavas’ın bizlerle yakından ilgilenmeleri bizleri çok mutlu etti, kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; “Pandemi sürecinde olduğumuz bu günlerde fotokamp’ı yapamasak da kendiliğinden gelişen etkinlikler, mesafe ve kurallar çerçevesinde oluşuyor. Ata sporlarımızdan olan okçulukta bir organizasyon yaparak fotokamp alanını tercih ettiler. Bu sanatsal etkinliği, ata sporumuzun gençlerle bütünleştirilmesinde ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.’ de 



Haber okunma sayısı: 1353

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER