AKP
AKP

Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Kaya’ya Ziyaret

04 Kasım 2020 Çarşamba 22:04
anadolu-basin-birliginden-baskan-kayaya-ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Dağ, MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Kaya Başkanımız uzun yıllardan beri kendi partisine güzel hizmetleri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Başkan Kaya, Hiçbir zaman partisine küsmemiştir ve tam terside hizmet etmiştir ve hala partisine, yine davasına sahip çıkarak görevini en iyi şekilde devam ettirmektedir dedi.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Kaya ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın Kaya, başkanlık döneminde hep başarılı olmuştur inşallah bundan sonrada başarılı olur. Korona virüs süreci olduğundan dolayı bu ziyaretimizi yapmamıştık. Şimdiyse eskisine göre Korona virüs birazda olsa normale geçmiştir ve bizler Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi olarak bugün MHP Yeşilyurt İlçesi başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret ettik, kendilerine ve tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum dedi. Allah yardımcıları olsun dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Kaya, 19 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdürerek çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Bu vesileyle Sayın Başkanımız Mehmet Ali Kaya ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu tarafından bizleri ziyaret etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Kaya, Partimizin kıymetli delegeler tarafından bizleri yeniden bu kutlu göreve seçmişlerdir. Tüm delege ve Ülküdaş arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler Parti olarak her zaman birlik içinde olduk ve bu birliğimiz her zaman devam edecek ve etmelidir. Bizler neden başarılı oluyoruz derseniz bizde ve partimizde birlik ve beraberlik vardır ve var olmuştur. Birliğin olduğu her yerde mutlaka başarıda vardır.

Kaya, Türk Milletin bekası için MHP Her zaman var olmuştur ve bundan sonrada var olacaktır. Yeter ki bizler Ülke olarak birlik içinde olalım. Türk Milleti var olduğu sürece MHP’de var olacaktır.

Türk Milleti’nin varlığı için 5 bin ülkücü şehit olmuştur. 9 Şubat 1969 yılında partimizin temellerini atan rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülküdaşlarının bize emanet ettiği MHP bu gün liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve ekibi tarafından emin ellerde yoluna devam ediyor ve Ülkenin bekası için gece gündüz çalışmaktadır. Bizler liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz dedi. Başkan Kaya, Davamız yolunda şehit olan ülkücüler başta olmak üzere ve yine Başbuğumuz

Alparslan Türkeş, parti kuruluşunda yer alan rahmetli ülküdaşlarımıza Allah’tan Rahmet Eylesin ve Mekânları Cennet Olsun, tüm ülkücü camiaya selam ve saygılarımı sunarım dedi.

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Bugün MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığımızı ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi çok önemli çalışmalarının yaptığını biliyoruz ve takip ediyoruz.

Kaya, Bizler her zaman basına ve basın çalışan kardeşlerimize değer veriyoruz, Bizler her zaman basınla iç içe olduk ve olmaya devam edeceğiz. Basın bizim için çok önemlidir. Basının gücü, Topumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Gazeteci kardeşlerimizin gecesi gündüzü olmayan ve zor bir meslek olduğunu biliyoruz. Bizler her zaman gazeteci kardeşlerimizin yanındayız ve tüm çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmamışlardır. Allah hepsinden razı olsun.

Gazetecilik zor bir meslektir. İlkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki ilişkilerde önemli bir görev üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplu kardeşlerimizin eğitimden sağlığa, ekonomiden spora kadar her alanda ilimiz için yapılan çalışmalara verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum dedi. Başkan Kaya, Tüm basın çalışan kardeşlerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Mehmet Ali Kaya,19 yıldır İlçe başkanlığını başarılı bir şekilde devam ederek, Anadolu Basın Birliği tarafından duvar saati takdim edilerek ve yine Dernek Üyeler tarafından 19 yılın başarısı için pasta ikramında bulundular. 



Haber okunma sayısı: 1166

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ