AKP
AKP

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Zor’dan Başkan Dağ’a Plaket

04 Mayıs 2021 Salı 22:27
anadolu-basin-birligi-genel-baskani-zordan-baskan-daga-plaket

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'a basın yayın ve medya sektöründe göstermiş olduğu objektif ve tarafsız yayın anlayışı nedeniyle plaket takdim etti.

Genel Başkan Halil Zor, 16 Yıl önce yol arkadaşlarıyla Malatya Şubemizi kuran ve bugünlere kadar başarıyla getiren Malatya Şube Başkanımız Zeki Dağ ve tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Zeki Bey ve Şube yönetimi gerçekten gerek Malatya olsun, gerek Malatya dışı olsun ciddi çalışmalar içerisinde olmuşlardır. Ayrıca Malatya Şube Başkanımız Zeki Dağ Malatya Şube hariç Genel merkezimizde de uzun bir sure yönetim kurulu üyeliği ve yine Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürütmektedir.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, Bizler Ankara'da Genel Merkez olarak Tüm Türkiye'deki şubelerimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle Malatya'da 16 yıldır faaliyette bulunan Şubemiz Zeki Dağ Başkanlığında Malatya'da ciddi çalışmalar yapıyor.. Malatya Şubemizin çalışmalarını kendileri önünde engel gören bazı şer odakları menfaat ve çıkarları için olmadık kirli bir karalama kampanyası yürütmektedirler. Bizler Genel Merkez olarak Malatya'ya ve Türkiye'ye örnek olan Şubemizi yalnız bırakmayız ve bırakmayacağız. Bizler Ankara'da gereken tüm yetkili yerlerle bu kirli iftira kampanyasını yürütenlerle yasal zeminlerde zamanı gelince hesaplaşacağız ve gereği neyse yapılacaktır. Malatya'da Zeki Dağ Başkanım ve Şubemizle ilgili yürütülen bu kirli ve aşağılık kampanyayı yürütenlerin takipçisi olacağız.. Bizler Meyve veren ağacı taşlatmayacağız.. Ben Anadolu Basın Birliği Genel Merkez Başkanı Halil Zor olarak ve Yönetim Kurulum adına söz veriyorum. Biz sonuna kadar Malatya Şubemizin ve Zeki Dağ başkanımızın arkasındayız. Kendisine ve ekibinde Basın Yayın ve Medya camiasında göstermiş oldukları dik ve onurlu duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2006 yılında bu güne kadar başarılı bir şekilde görevimizi en iyi bir şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum dedi. Başkan Dağ, Genel Merkezimiz her zaman bizim yanımızda olmuştur ve olmaya devam ediyor dedi. Genel merkezimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Özelikle Genel Başkanımız Sayın Halil Zor ve Yönetim Kurulu her zaman yanımızda olmuştur.

Başkan Zeki Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi olarak bulunduğumuz camiayı en iyi şekilde ve onurla temsil ediyoruz. 16 yıldır her zaman doğrunun ve haklının yanında olma gayreti göstererek çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonraki süreçte de aynı aşk ve Gazetecilik disiplini ile hiç bir siyasi ya da sosyal kuruluşun arka bahçesi olmaksızın şeffaf ve ilkeli bir şekilde yolumuza devam ettik ve devam edeceğiz. Bu güne kadar hiç bir Siyasi Partinin, Düşüncenin, Platformun arka bahçesi olmadık ve olmayacağız. Sadece işimize ve mesleğimize odaklandık.Malesef son yıllarda Malatya'mızda Basın Yayın ve Medya mesleğini başka amaçlar uğruna kullanan , yapıkları onurlu işin gereğini bilmeden tehditle şantajla bu mesleği kirleten insanlar sayısı artmaya başladı.. Yine üzülerek söylüyorum işini onuruyla şerefiyle yapanların kıymet gördüğü bir dönem değil tam tersine basın

mesleğini sadece kendi çıkarları için bir anahtar gören, araç gören kişiliksizlerin itibar gördüğü bir döneme şahit oluyoruz. Özellikle bu tip şahsiyetsizlere pirim vererek susarak bunlarla muhatap olarak bu tip kişiliksizleri gerekli yasal yerlere şikayet etmeyerek cesaretlendirenler var. Malatya'da kirli, satılmış, şantajcı basın yayın ve Medya’sından şikâyetçi olan herkes maalesef gereğini yapmamaktadır. Ama maalesef ses çıkartmadıkları görmedikleri duymadıkları bu kirli ellerin kalemi ve klavyesi bir gün kendi aleyhlerine döndüğü zaman işi işten geçmiş olacak.

Başkan Zeki Dağ Mesleğini ve bulundukları camiayı şimdiye kadar en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bizler haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlar olamayacağız.. Hakkın ve Haklının Mazlumun yanında olacağız. Bizler başkalar değiliz ve Anadolu Basın Birliği’yiz. Bizler 16 yıldan bu güne kadar görevimizi en iyi şekilde yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Tabi ki görevlerimiz beli bir yere geldiğinden ve yine bizler başkaları gibi koltuk sevdamız yoktur zaten olamaz. Bizler yeri geldiğinden kalkmayı da ve oturmayı da iyi biliriz. Bazı kendini bilmeyenler ola bilir zaten vardır ve var olacaklardır. Özelikle birin hakkında ahlaksızlık yaparsan ve rencide yaparsam mutlaka bir gün hukuk önünde ve yine hesap vereceklerdir. Başkalarına yalakalık yaparak başaklara çamur atmak doğru değildir. Kim olursa olsun haddini bilecek ve bilmelidir.

Başkan Dağ, Bu ödülü bana layık gören Anadolu Basın Birliği Genel Başkanımız Sayın Halil Zor'a ve Genel Merkez Yönetim Kuruluna şahsım ve tüm Malatya Şube Yönetim Kurulu ve Üye arkadaşlarım adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum dedi. 



Haber okunma sayısı: 1196

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ