canlı yayın

Ağbaba'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyare

05 Şubat 2021 Cuma 21:43
agbabadan-anadolu-basin-birligine-ziyare

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberindeki partililerle birlikte Anadolu Basın Birliğini ziyaret ederek Türkiye ve Malatya ’la ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Veli Ağbaba, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesinin ayırım ve çıkar gözetmeden yayın yapmasını takdir ediyoruz. Sizler yıllardır gazeteciliği tarafsız ve objektif bir şekilde ayırım etmeden yapıyorsunuz. Maalesef muhalefete, gerek ulusal basına gerek yerel basına sansür ve baskı uygulanmaktadır. Gittiğimiz her ilde yerel medya AKP’nin basın ve medyanın susturulması noktasında baskıcı politikasından rahatsız. Basın ve medya nasıl tarafsız ve objektif olmak zorunda ise siyasiler ve milletvekilleri de basın ve medyaya karşı tarafsız olmak zorunda..

Ağbaba, İşte böyle siyasi baskı altında görev yapmak zorunda kalan gazeteci kardeşlerimiz gerçekten ayakta kalabilmek varlıklarını sürdürebilmek için büyük ekonomik zorluklar çekmektedir. Yerel Medyanın ayakta kalabilmesi için kalıcı gelir sağlanmalıdır. Yoksa Ulusal ve Yerel medya tekelleşir halkın sesi vatandaşın sesi değil kendisini fonlayanların sesi olur. Bu yüzden basın yayın kuruluşlarının çokluğu demokrasi için sigortadır dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sayın vekilimiz Ağbaba Her platformda Malatya’nın sorunlarını gündeme getiriyor. Vekilimiz hiçbir ayırım yapmadan Malatya’nın tüm ilçe ve köylerinin sorunlarını gerek medyada gerekse TBMM’de gündeme taşıyarak çözüm noktasında mücadele veriyor.

Vekilimiz, Her zaman Malatya basınımızın yanında olmuştur, Malatya basınının unutmamıştır ve destek olmuştur ve hiçbir zaman basın kuruluşları arasında ayrımcılık yapmamıştır ve ziyaretlerini yapmıştır. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa orada birlik ve huzur vardır. Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seviyoruz. Ülkemiz ve Malatya’mız için kim çalışırsa çalışsın kim bir taş üstüne taş korsa bizler basın olarak her zaman yanlarında oluruz. Anadolu Basın Birliği Derneği olarak bizlerin kapısı herkese açıktır. Kim bize bir adım gelirse biz ona on adım yüz adım gideriz.

Başkan Zeki Dağ, (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağababa ve beraberindeki misafirlerimize bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. 



Haber okunma sayısı: 1218

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER