AKP
AKP

ADİL GEVREK BAŞKAN GÜRKAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

19 Nisan 2019 Cuma 00:07
adil-gevrek-baskan-gurkana-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Battalgazi ilçesine güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Evkur Yeni Malatyasporumuz ilimizin en önemli marka değerlerinden biri. Şehrimizin tanıtımında önemli rol üstleniyor. Takımımız, ben Malatyalıyım diyen herkesin ortak paydası, onun başarısı, Malatya’nın başarısıdır. Sayın Başkanımızla eskiden beri kulübümüzün ve takımımızın başarısı için istişarelerde bulunduk. Bize sürekli destek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı olması nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak güzel projelere imza atacaktır. Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un tüm Malatyalıların ortak değeri olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Takımın bu yıl iyi bir performans gösterdiğini, Türkiye Kupasında final oynayacağına inandığını söyledi.



Malatya’da birlik beraberlik derken ilk akla gelen yerin Yeni Şehir Stadyumu olduğuna dikkat çeken Başkan Gürkan, “Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatya’ya sağladığı katkıyı tüm Malatyalılar biliyor. Sportif katkının yanı sıra Malatya ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor. Markamızın daha iyi yerlerde olmasını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kulübe katkı sağlama noktasında şehrin tüm dinamikleriyle beraber hareket etmeliyiz. Ben takımımızın Türkiye Kupasında final oynayacağına inanıyorum. Başkanıma bu ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, isminin yazılı olduğu forma ve kaşkol hediye etti. 



Haber okunma sayısı: 1109

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ