AKP
AKP

“23 NİSAN DEMOKRASİ VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI TARİHTİR”

22 Nisan 2019 Pazartesi 20:41
23-nisan-demokrasi-ve-cumhuriyetin-temellerinin-atildigi-tarihtir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “23 Nisan, demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı önemli ve anlamlı bir tarihtir.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın 23 Nisan Mesajı Şöyle:

23 Nisan 1920, Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun tüm dünyaya duyurulduğu gündür.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, millet iradesini her şeyin üzerinde tutmuştur. 23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi değil, aynı zamanda demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı tarihtir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü, yarının gençleri ve büyükleri olan çocuklara dünyanın ilk ve tekÇocuk Bayramı olarak armağan etmesi, çocuk ve gençlere verdiği önemin en güzel göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi ve barışın her zaman daim olmasını diliyorum 

Haberin etiketleri:

BAKIŞGAZETESİ


Haber okunma sayısı: 3313

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER