AKP
AKP

TÜRKİYE BÜYÜMELİ GÜÇLENMELİDİR

12 Ocak 2015 Pazartesi 12:28
-turkiye-buyumeli-guclenmelidir

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, 2015 ülkemizde ve dünyada birçok olumsuzluklarla başladıüını belirtti.

         2015 yılına büyük umutlarla girdiklerini blirten Doğru,  Ancak sevinçlerimiz uzun sürmedi. Önce ülkemizde İstanbul Sultanahmet’te terör saldırısı ile bir polisimiz şehit edildi.  Doğu ve Güney Doğu’da ise devlet gücünün zayıfladığı, terör örgütlerinin hâkimiyet alanının arttığını gördük. Daha sonrasında da Fransa’da terör saldırısında 12 kişi öldürüldü vurgusunu yaptı.

         Fransa saldırısı sonunda bizim Başbakanımızın da, birçok devlet başkanı ve üst düzey yetkililerin katıldığı Paris’te Teröre Lanet mitingi yapıldığını belirten MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Terör Avrupa da telin edildi. Önümüzdeki ayda ABD’de devlet başkanlarının katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı yapılacak. Yani önümüzdeki günler için dünyanın terörle ilgili bazı kararlar alması bekleniyor diyerek açıklamasına şu şekile devam etti. Ancak bütün bu olanları değerlendiriyor, bazı konuları aklımızdan geçirerek, neden dünya riyakârlık yapıyor diyoruz. Şu anda Irak’ta, Suriye’de batının besleyip büyüttüğü IŞİD  terör örgütü insanları öldürüyor, yaralıyor, yok ediyor. Çin sınırları içerisinde bulunan Sincan –Uygur bölgesinde Türklere çok yoğun saldırılar yapılıyor. Türkler katlediliyor, soykırım uygulanıyor. Afrika’da ve dünyanın birçok yerinde 1 günde 1000 – 2000 Müslüman katlediliyor.

         Özgür dünya kendisine iğne batınca bağırıyor, ama başkasına her türlü saldırı yapılınca sadece seyrediyor. Bütün bu olup bitenleri de özgür dünya da garip şekilde seyrediyor.

         Ancak İslamiyet barış ve kardeşlik dinidir. İslam adına işlenen cinayetler hiçbir suretle hoş görülemez. Herkes cinayetleri lanetlemeli. İnsanlık dışı hadiseler, hainane saldırılar hangi ülkede olursa olsun ret edilmelidir.

         Unutulmaması gereken ise herhangi bir ülkede görülen terörist faaliyetler, anında başka ülkelere veya coğrafyalara geçebilmektedir.

         Konunun öneminden dolayı küresel barış ve adalet sözde değil özde olmalıdır. Her devlet konuyu sahiplenmelidir.

         Yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın denirse, o yılan bir gün sizi de zehirleyebilir.

         Suçun, suçlunun, teröristin, hainin, katilin dini, imanı, vicdanı ve milliyeti yoktur.

         Bütün bu olup bitenler iyi şekilde değerlendirilirse ülkemizin coğrafi konumu, tarihi geçmişi ile güçlü bir devlet yapısına sahip olması gerekir.  Türkiye’mizin her tarafı kan gölüdür. Kan gölü içerisinde de AKP’nin yanlış politikaları ile yalnızlaşan ve dostluğuna güvenilmeyen bir ülke konumuna gelinmiştir. Kırk bin kişiyi öldüren teröristler ülkemizde her dediğini yapar görünümdedir.

         PKK terör örgütü ve onun lideri katil Apo hükümetle ikili görüşmelerle birçok mesafe almıştır. Herkes bunu çok iyi değerlendirmelidir. AKP iktidarında teröristle mücadele değil, müzakere yapılmış, taviz üzerine taviz verilmiştir.

         Verilen tavizlerin ağır faturası milletimize önümüzdeki günlerde gelecektir.  Ancak ağır fatura çıkaranlar. O zaman iktidarda olmayacaklardır.

         MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Ancak atı alan Üsküdar’ı geçmiş olacaktır. Bundan dolayı da şimdiden ülkemizin içinde ki ağır durumu, önümüzde bekleyen sorunları, tehlikeleri şimdiden görmek ve değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Sonuçta vakit geçmeden, tan yeri ağarmadan aklımızı başımıza alalım vurgusunu yaptı.

         TARİHTE,MİLLETTE, YAPILAN HAİNLİKLERİ AFFETMEZ

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

MHP, Tokat, Milletvekili, reşat doğru


Haber okunma sayısı: 2013

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER