canlı yayın

TOKAT BAHÇELİEVLER’DE COŞKUNUN ADI

24 Mart 2019 Pazar 07:50
-tokat-bahcelievlerde-coskunun-adi-

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmalarında büyük bir coşku ile karşılanıyor.

Tokat’ta 5 yılda kalıcı birçok eser bırakan Eroğlu, AK Partinin Türkiye’deki en başarılı başkanlarından birisi olarak gösteriliyor.


AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mahalle buluşmalarından 3.’sü Bahçelievler’de gerçekleştirildi. Soğuk havaya rağmen binlerce mahalleli alanı doldurdu.

Bahçelievler Mahalle Mitingine; AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan, önceki dönem İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile teşkilat üyeleri de katıldılar.


Murat Başaran tarafından sözleri ve müziği hazırlanan yeni seçim şarkısı eşliğinde Başkan Eroğlu ve Bahçelievler sakinleri coştu dersek yeridir.

“Tokat’ın içinde Mert Delikanlı,

Eyüp Eroğlu Başkanım,

Tokat’ın tarih yazan Yiğit Başkanı

Haydi yeniden yaz destanı”

Sözleri ile coşku tavan yaptı.


Her zamanki gibi büyük bir tertip ve düzenle hazırlanan miting alanında Başkan Eroğlu, önümüzdeki vizyon projelerinin videolarını da izletti.

Hem mahalleye yapılanları hem de yapılacakları sunum eşliğinde miting alanındaki izleyicilere aktardı.


Başkan Eroğlu mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada; “Belediye İşi Gönül İşidir, bütün derdimiz gayemiz sizlersiniz. Sizin derdinizle dertlenmek, üzüntünüzle göz yaşı dökmek, sevinçlerinize ortak olmaktır. Beş yılda yaptığımız gönül belediyeciliği işini daha da artırarak devam ettireceğiz. Diğer ikinci amacımız ise bu şehre hizmet etmektir.


40 Yıldır konuşulan Meydan Projesini yaptık, Kanal Tokat Projemizi söz verdik yaptık, Kapalı
Pazar Yeri’ni, Kültür Yolu’nu, Mahalle Konaklarını, Spor Merkezlerini, Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerini ve daha birçok projeyi söz verdik ve yaptık. Boş vaatlerle çalışmayız, sözümüzü tutarız. Yeter ki bizler bir olalım, kardeş olalım, daha çok işler yapacağız” dedi.


Başkan Eroğlu’nun konuşmasının ardından söz alan AK Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan Başkan Eroğlu’nun 5 yılda yaptığı çalışmalardan övgü ile bahsederek; “Başkanımız 61 Proje sözü verdi, 91 Proje ile 5 yıllık süreyi tamamladı. Şuanda ise 71 Proje sözü veriyor, inşallah 101 projeyi gelecek dönemde gerçekleştirecektir” dedi.


Türkiye’nin 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde nereden nereye geldiğini belirten Arslan, önümüzdeki 5 yıllık süreçte ise Tokat’ta yatırımlar ve istihdam alanında da birçok atılımın gerçekleştirileceğinin altını çizdi.


Konuşmaların ardından Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin yoğun tezahüratları ile program sona erdi.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, eroğlu, bakış, miting


Haber okunma sayısı: 1581

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER