canlı yayın

Sivasspor 0-1 Yeni Malatyaspor

08 Temmuz 2020 Çarşamba 21:45
-sivasspor-0-1-yeni-malatyaspor

Lige verilen aradan sonra oynadığı 4 maçta 5 puan toplayabilen Sivasspor, kümede kalma savaşı veren Yeni Malatyaspor'a sahasında 1-0 yenilerek 3.lük yarışında büyük bir yara aldı. Konuk takıma galibiyeti getiren Acquah'ın yaklaşık 30 metreden attığı gol ise tekrar tekrar izlemeye değerdi! Malatyaspor ise bu galibiyetle ikili averajda üstün olduğu Denizlispor'un üzerine çıktı.

Süper Lig’in 31. haftasında Sivaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanarak altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı.

Rıza Çalımbay’ın öğrencileri son 3 haftaya girilirken 3.’lük yarışında avantaj kaybederken 54 puanda kaldı. Hikmet Karaman’ın ekibi Yeni Malatyaspor ise bu galibiyetle küme düşme hattından çıkarak aynı puanda olduğu ve iki averajda üstün olduğu Denizlispor’un bir sıra üzerine çıktı.

Malatyaspor’a galibiyeti getiren golü 68. dakikada Acquah kaydetti. Ganalı orta saha oyuncusu, Yaşar Kemal Uğurlu’nun avantaja bıraktığı pozisyonda topu kaleye doğru sürdü, yaklaşık 30 metreden sert vuran Acquah şık bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Sivasspor, Pazar günü ligin 32. haftasında Fenerbahçe ile deplasman karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise Pazartesi günü sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

35. dakikada Sivasspor’da Emre Kılınç topu filelere gönderdi ancak VAR kontrolü sonrasında Yatabare’nin ofsayt olduğu belirlendi.

Dakikalar 54’ü gösterdiğinde Yatabare’nin uçarak yaptığı kafa vuruşunda top yan direkten auta çıktı.

82. dakikada beraberlik golü arayan Sivasspor yine Yatabare ile direğe takıldı! Oyuna geri dönen topu ise Umut Bulut uzaklaştırdı. 



Haber okunma sayısı: 1219

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER