canlı yayın

MHP’li Cerrah’tan Şehir Hastanesi’nin Yerine Tepki

09 Mayıs 2020 Cumartesi 13:20
mhpli-cerrahtan-sehir-hastanesinin-yerine-tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın Rize Şehir Hastanesinin yat limanında deniz dolgusu üzerinde yapılacağını açıklaması üzerine başlayan tepkiler devam ediyor.

Bir Tepki de Cerrah’tan Geldi

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Erhan Cerrah, hastanenin yapılma yerine eleştirdi. Denizin doldurulmasının bir hata olduğunu ve bu hata zincirlerine yenilerinin eklenmemesi gerektiğini belirten Cerrah, şehrin denizle olan bağının kesilmesi için verilen çabayı anlamadığını kaydetti.

Cerrah’ın açıklamaları şöyle:

“Daha yakın bir zamanda Fener mahallesinde 90 dönüm araziyi doldurarak Üniveristeye tahsis edenlerin şimdide şehir hastanesini deniz dolgusuna yapma kararı almaları, şehrin insanının denizle olan bağını kesmek için verdiği çabayı anlayamıyoruz.

Denizi doldurarak yaptığımız bu hata zincirine neden yenilerini eklemekte bu kadar ısrarcıyız.

Yeşilin mavi ile buluştuğu takımına rengini vermiş şehrimizin güzelliklerini yok etmek yerine ortaya çıkarma çabasında olmalıyız.

Şehir hastanesinin yapılması ne kadar önemli ise yerinin tespitinin doğru yapılmasıda en az o kadar önemlidir oldu bittiye getirilmemeli,halkın bu konudaki fikrine başvurulmalıdır.” 



Haber okunma sayısı: 1472

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER