canlı yayın

DUYARLI OLMALI !

18 Kasım 2019 Pazartesi 16:55
duyarli-olmali-

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1No'lu Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Hangi kurum ve kademede olursa olsun adaletsiz, haksız uygulamaların hesabının yetkili sendika ve yetkili siyasete sorulduğu gerçeğinden hareketle biz Memur-Sen- Eğitim-Bir-Sen olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz!!!!!

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1No'lu Şube Başkanı ,Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, yapmış olduğu yazılı açıklamada; Her dönem olduğu gibi, içinde bulunduğumuz dönemde de bazen sistem(sizlik)den, çoğu zaman ise yetki verilip makam işgal eden insan unsurundan kaynaklı adaletsizliklere şahit oluyoruz 

Makam ve güç(yetki)sahipleri bulundukları makama güç katarak Hakk'ı tutup kaldırdığı gibi,çoğu zaman ise makamdan güç alıp adaletsizliğe sebep olabiliyor.

Eğitim-Bir-Sen olarak,
Yetkilerini adalet duygusunu zedeleyecek kural dışı uygulamalara imza atmaya çalışanlara karşı Hakk'ı tutup kaldırmak ve Eğitim Çalışanları arasındaki barışa katkı sağlamak ile yükümlüyüz.
Bu bağlamda dün olduğu gibi, bugün de üyelerimizin-eğitim çalışanlarının sorun, sıkıntı ve endişelerine kulak verip sorumlu mercilere hesap sorduk, soruyoruz, soracağız.

Aşağıda fotoğrafları yayınlanmış yazıların içeriğinde belirtilen uygulamalarda tespit edilen çelişkileri ve üyelerimizin şikayetlerini takdirlerinize-yorumlarınıza bırakıyor ve ilgili mercilerden cevap bekliyoruz. Üyelerimizin bize ulaştırdığı ve gördüğümüz çelişkileri bundan sonra da dile getirmeye devam edeceğiz.
1.yazımız "Yılın Öğretmeni" seçiminde üye ve öğretmenlerimizin isyanına sebep olan uygulamanın nasıl yapıldığı sorularını içeriyor.
2.yazımız ödül uygulamalarında eğitim çalışanlarının bulundukları kademelerde ayrıştırmaya sebep olacak ve kurumsal olmaktan ziyade kişisel uygulamaların olduğu ile ilgili endişeleri içeren sorulardan oluşmaktadır.

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1No'lu Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez açıklamanın sonunda ,Hangi kurum ve kademede olursa olsun adaletsiz, haksız uygulamaların hesabının yetkili sendika ve yetkili siyasete sorulduğu gerçeğinden hareketle biz Memur-Sen- Eğitim-Bir-Sen olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz!!!!!

Sorumluluk sahibi herkesi-herkesimi de daha duyarlı olmaya davet ediyor ve tüm eğitim çalışanları arkadaşlarımıza saygılar sunuyoruz...

Haber Kaynağı: YHA



Haber okunma sayısı: 1995

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER