AKP
AKP

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Çok Şükür ki MHP ve Devlet Bahçeli var

07 Aralık 2019 Cumartesi 22:34
cumhurbaskani-basdanismani-cok-sukur-ki-mhp-ve-devlet-bahceli-var

Aydın Ordulular Derneğ ve Yerl Düşünce Derneğ’nn Aydın Kültür Merkez’nde ortaklaşa düzenledğ konferansa konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyük Birlik Partsi Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye’nn küresel güçlerin oyunlarına karşı verilen mücadelede yerli ve milli olmanın önemini anlatırken, ”Çok şükür ki siyasi sağduyunun adres vatan-millet, devlet- ebed müddet diyen Millyetçi Hareket Partisi ve onun değerli Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli var” dedi.

TÜRKİYE KÜRESEL SALDIRILARA RAĞMEN BİRLİĞİNİ KORUMAYI BAŞARDI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, onursal başkanlığını yaptığı YDD’nn düzenlediğ ikonferansta yaptığı konuşmada, ”Dernek ferasete, engin tecrübeye, şanlı ve şerefli tarihe sahip olan büyük Türk milleti, içimzideki piyonlara ve onları kullanan küresel emperyalist güçlere rağmen, birliğin ve siyasi istikrarını korumayı başarmıştır. Ülkemz ve insanımızın, diğer dünya devletler ve halkları tarafından nasıl görüldüğü algısının ve olgusunun ne şekilde değerlendirlidiğini bilmek tabiki önemlidir. Ülkemizin her meselesi tabiki siyasi iktidarın öncelkl sorumluluğudur.” dedi.

ÇOK ŞÜKÜR Kİ MHP VE DEVLET BAHÇELİ VAR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, ”Fakat muhalefetin, resmi ve özel kurumların, sivil toplum kuruluşlarının da br o kadar sorumlulukları olduğu da br gerçektir. İşte tamda bu yüzden, güvenlğin, refahını ve gelşmesini sağlamış, diğer ülkeler arasında sözü dinlenen, güçlü algısı ve güçlü olgusu olan bir ülke olmamız için yerli ve milli muhalefet anlayışına acilen ihtyacımız olduğu da bir gerçektir. Fakat demokrasimizin olmazsa olmazı olan, bazı muhalefetn ve onların sözcülerinin sözler ne yazık ki küresel medyanın manşetlerini süslemekte, kirli kalemlere ilham olup, kadim düşmanlarımızı sevindirmektedr. Ama çok şükür ki siyasi sağduyunun adres vatan-millet, devlet- ebed müddet dyien Milliyetç Hareket Partisi ve onun değerl Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli var” dedi. 



Haber okunma sayısı: 1729

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ