canlı yayın
baskan-suluk-e-destek-cig-gibi-buyuyor-

BAŞKAN SÜLÜK 'E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

PÜTÜRGE Başkan Sülük'ü neden bu kadar çok seviyor

-ehan-cengiz-sofular-mahallemizin-de-icme-suyu-sorununu-soz-verdigimiz-gibi-cozduk

Ehan CENGİZ Sofular Mahallemizin’ de İçme suyu sorununu söz verdiğimiz gibi çözdük.

Başkan CENGİZ, İlçe merkezinde olduğu gibi en uzak Mezramıza kadar hizmet götürmek için canla başla çalıştıklarını, ihtiyaç olan tüm bölgelerdeki sorunları çözmek için gece gündüz çaba sarf ettiklerini vurguladı. "Kuluncak Belediyesi olarak hedefimiz, mevcut su kaynaklarımızı daha uzun süre kullanmak ve gelecek kuşaklarımızın da bugün olduğu gibi rahat bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır. Şimdiye kadar iki büyük Mahallemiz olan İlisuluk ve Sofular Mahallelerimizin İçme suyu sorununu çözdük. Bu kapsamda su kaynaklarımızın korunması, verimli biçimde kullanımının sağlanması ve vatandaşlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşması en büyük amacımızdır. Bunun için Kuluncak Belediyesi olarak ihtiyaç olan her yerde projeler üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz" dedi. Başkan CENGİZ, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin GÜRKAN, Maski Daire Başkanı Mehmet Yaşar KARATAŞ ve Maski personellerimize teşekkür ediyorum. Dedi.

tokat-sanayi-sitesi-bilmece-gibi

Tokat Sanayi Sitesi Bilmece Gibi

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

mtude-konferans-iklim-acisindan-dunyada-turkiye-gibi-ikinci-bir-ulke-yoktur

MTÜ’de konferans: “İklim açısından dünyada Türkiye gibi ikinci bir ülke yoktur”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) düzenlenen “Kariyer ve Marka Sohbetinde” Cumhurbaşkanı Danışmanı Ziraat Mühendisi İbrahim Sönmez tarafından “Ülkemizde Peyzaj ve Süs Bitkilerinin Geleceği” konulu konferans verildi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

tokat-osb-cadi-kazani-gibi

TOKAT OSB CADI KAZANI GİBİ

VALİ BALCI; ORGANİZE SANAYİ DE RANTIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLECEK Mİ? Tokat Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Ozan Balcı’ya Soruyoruz; Olumsuzluklar İçeren Açıklama Yapan Orhan Gürgünoğlu’nun Açıklamalarına ve OSB deki sorunlara Heyetin Başkanı Olarak Ne Diyeceksiniz?

baskan-guder-muhtarlarimizla-et-ile-tirnak-gibiyiz

BAŞKAN GÜDER: “MUHTARLARIMIZLA ET İLE TIRNAK GİBİYİZ”

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.Ziyarette Başkan Güder, “Biz muhtarlarımızla etle tırnak gibiyiz. Her bir muhtar kendi mahallesini nasıl düşünüyorsa bizde Battalgazi’mizde bulunan 102 mahallemizi düşündüğümüzden hiç birinizin endişesi olmasın” dedi.

kadina-siddetle-odul-gibi-cezalara-son-veren-teklif

Kadına Şiddetle Ödül Gibi Cezalara Son Veren Teklif

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın hazırladığı 2 kanun teklifi, kadına şiddet uygulayan şahısları adeta ödüllendiren cezai uygulamaların önüne geçilmesini hedefliyor.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.

ekinciden-belediyeleri-kendi-mallari-gibi-kullaniyorlar-aciklamasi

Ekinci’den “Belediyeleri kendi malları gibi kullanıyorlar” açıklaması

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçim öncesi israftan kaçınılması gerektiği açıklamasına değinerek, “Ama bakıyoruz ki, Malatya’mızda iktidar partisinin adayları her yeri afiş ve broşürlerle kapatmış. Bunların maliyetini ve çevreye olan zararlarını, çevredeki görüntüsünü herkes görüyor” dedi.

eskimalatyada-miting-gibi-toplanti

Eskimalatya'da miting gibi toplantı

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Aklınıza gelen her hizmet yapıldı. Bu Allah'ın bir mucizesidir. Bunu şahıslar 'ben yaparım' dese de yapamaz. EXPO 2016'da 63 ülkenin 10 büyükşehrin ve tek ilçe olarak Battalgazi'nin katıldığı yerde yabancı jüride kültür-sanat ödülünü Battalgazi Belediyesi aldı" dedi.

-ya-oldugun-gibi

Ya olduğun gibi!

Evet, Haklısınız kamuoyunu aydınlatmak için. Onlarca yolsuzluk, usulsüzlük haksızlık haberleri neden ve nasıl yayımlanmıyor onu deşifre etmek için bu yazı serisini yayınlama ihtiyacı duyduk.

chp-kum-gibi-kayiyor

CHP KUM GİBİ KAYIYOR

CHP İl Başkanı Kum; Ben işimi yapana bakarım ben ne yaptırılması gerekiyorsa Vali Yılmaz’a söyledim sağ olsun hemen hemen hepsini yerine getirdi.