AKP
AKP
keskin-sorunu-dile-getirdik-sonuc-aliyoruz

Keskin: Sorunu dile getirdik, sonuç alıyoruz

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Vakıflar Genel Müdürlüğünün kiracısı olan esnafları ziyaret ederek, destek ve katkı beklendiği bir dönemde yapılan 2021 yılı zamlarını geri alınacağını belirterek, “Malatya esnaf camiası olarak Türkiye genelinde yaşanılan bir sorunu dile getirdik, sonuç alıyoruz” dedi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda Başkanları ile birlikte Vakıflar Genel Müdürlüğünün kiracısı olan esnafları ziyaret etti.

aylin-cesur-turkiyeyi-yokluga-yol-alir-hale-getirdiniz

AYLİN CESUR: “TÜRKİYE’Yİ YOKLUĞA YOL ALIR HALE GETİRDİNİZ”

“ÇİFTÇİ TAŞ MI YESİN? NE YİYECEK VATANDAŞ” Tarımda sanayileşme ve Endüstri 4.0 hayallerinin AKP hükümetlerinin mevcut politikaları sebebi ile rafa kalktığını belirten Cesur, “Kendimizi yokluklar ve yoksulluklar ülkesinde bulduk” diyerek, hükümetin tarım politikalarını sert sözlerle eleştirdi.

buyuksehir-belediyesi-yolu-standartlara-uygun-hale-getirdi

Büyükşehir Belediyesi yolu standartlara uygun hale getirdi

25 KİLOMETRELİK GRUP YOLU ASFALTLANDI · Arazi yapısı nedeniyle çok zor bir ulaşım ağına sahip olduklarını belirten bölge sakinleri, yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

mhp-malatya-milletvekili-fendoglu-tbmm-de-malatyalilarin-sorunlarini-dile-getirdi

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU TBMM DE MALATYALILARIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına gündem dışı söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu ve televizyonları başında bizleri izleyen vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

-milletvekili-aylin-cesurdan-iktidara-turkiyemizi-dolama-cumhuriyeti-haline-getirdiniz

Milletvekili Aylin CESUR'dan İktidara: TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ

TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile verdiği önerge üzerine yaptığı konuşmasında iktidara böyle seslendi: Getirdiğiniz her kanun ve düzenlemeyle, Türkiyemizi bir “Dolama Cumhuriyeti” yaptınız, demokrasinin işlemeyen her kurumunda sancı var. Gelin yetkinizi; her yeri sızlayan cumhuriyetimizi, mutlu, barış ve huzur içinde yaşamaya susamış milletimizin hakkı için, artık yeni sorunlar yaratacak kanunlar yerine, beraberce sorun çözecek kanunlar çıkarmaya kullanın.

milletvekili-calik-minik-tugcenin-istegini-yerine-getirdi

Milletvekili Çalık, minik Tuğçe’nin isteğini yerine getirdi

7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, selamımı söyleyin”.. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 23 Nisan dolayısıyla bayrak ve oyuncak isteyen 7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş’ı ziyaret ederek, isteğini yerine getirdi.

agbaba-toplu-tasima-esnafinin-sorunlarini-dile-getirdi

Ağbaba, Toplu Taşıma Esnafının Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özel halk otobüsü ve minibüs esnafının koronavirüs sonrası kontak açamayacak duruma geldiğini belirterek “AK Parti Mitinglerine ücretsiz adam taşıtırken iyiydi. Şimdi neden bu insanlara sahip çıkmıyorsunuz?” dedi.

vali-barus-dogansehirde-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanşehir’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu, tarımsal sulumu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, Devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

vali-barus-darendede-kurum-yetkilileri-ve-muhtarlari-bir-araya-getirdi

Vali Baruş Darende’de Kurum Yetkilileri ve Muhtarları Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Darende ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

vali-barus-doganyol-muhtarlariyla-kurum-yetkililerini-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanyol Muhtarlarıyla, Kurum Yetkililerini Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesi Belediye Toplantı salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

fendoglub-grubu-polis-amirlerinin-terfi-problemini-dile-getirdi---

FENDOĞLU;(B) GRUBU POLİS AMİRLERİNİN TERFİ PROBLEMİNİ DİLE GETİRDİ”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulu 27. Dönem 3. Yasama yılı 3. Birleşiminde söz alarak 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunun 6638 sayılı yasa ile yeniden düzenlenen Geçici 26. Maddesinin yarattığı problemin çözülmesi ve Lisans mezunu (B) grubu polis amirlerinin terfi kayıplarına neden olan intibaklarının sağlanması gerektiğini belirtti.

fendoglu-hekimhanda-spor-salonu-olmamasini-gundeme-getirdi

FENDOĞLU HEKİMHAN'DA SPOR SALONU OLMAMASINI GÜNDEME GETİRDİ

“CUMHUR İTTİFAKI İLE HEKİMHAN HİZMETLERİNE KAVUŞACAK” MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM 54. Birleşiminde söz alarak Hekimhan’da spor salonu eksikliğini dile getirdi.