AKP
AKP
milletvekili-mehmet-fendoglu-tbmm-genel-kurulutarihten-gunumuze-turl-dilinin-onemi-uzerine-yapmis-oldugu-konusma

MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU TBMM GENEL KURULU;TARİHTEN GÜNÜMÜZE TÜRL DİLİ’NİN ÖNEMİ ÜZERİNE YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA.

2021 yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin 12'nci maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz almış bulunmaktayım.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

malatya-kent-konseyi-9-genel-kurul-toplantisi-yapild

MALATYA KENT KONSEYİ 9. GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILD

Malatya Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde, kent konseyi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “El ele vererek Malatya’yı ortak akılla mazisine layık güçlü bir şehir olarak dönüştüreceğiz” dedi.

il-geneli-pandemi-degerlendirme-toplantisi-yapildi

İl Geneli Pandemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Vali Aydın Baruş “Pandemi Değerlendirme Toplantısı” düzenledi.