canlı yayın
buyuksehir-ve-kizilaydan-esnafa-1-milyonluk-gida-yardimi

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN ESNAFA 1 MİLYONLUK GIDA YARDIMI

GÜRKAN: BU SIKINTILI PANDEMİ SÜRECİNİ BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı ortak bir projeye imza attı. Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafa bir nebzede olsa yardımcı olmak için gıda paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. ‘Büyükşehir Esnafın Yanında’ sloganıyla gerçekleştirilen gıda dağıtımında oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Her şeyi bütün olarak pay etmeyi paylaşmayı bilmemiz lazım. Kızılay ve diğer STK’larımızla güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Burada güzel bir birliktelik var önemli olan bu birlikteliktir” dedi.

calik-malatyada-kooperatifler-araciligiyla-3-bin-275-esnafa-1587-milyon-lira-faizsiz-kredi-verildi

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.”

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatiflerimiz kanalıyla 24 Ocak’tan itibaren Malatya’daki 3 bin 275 esnafa 158 milyon 700 bin lira tutarında 50 bin liralık faizsiz kredi verildi.” dedi.

vali-barus-demokrasi-zaferi-konferansina-katildi-ve-esnafa-bayrak-dagitti

Vali Baruş 'Demokrasi Zaferi' Konferansına Katıldı ve Esnafa Bayrak Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi'nde düzenlenen

chpnin-esnafa-destek-cagrisi-sonuc-verdi

CHP’nin Esnafa Destek Çağrısı Sonuç Verdi

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getirdi.

esnafa-50-degil-10-bin-lira-verin

ESNAFA 50 DEĞİL 10 BİN LİRA VERİN

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, “Esnaflarımıza verilen her bir 50 bin TL faizsiz deprem kredisinin devletimize yükü 8 bin 300 lira ile 14 bin 500 lira arasında değişmektedir. Bu miktar kredi verme sürecinde şartları yerine getiremeyen esnafımıza direk verilmelidir.”dedi.

esnafa-gida-satisinda-uymasi-gereken-kurallar-anlatildi

ESNAFA GIDA SATIŞINDA UYMASI GEREKEN KURALLAR ANLATILDI

ESNAFA GIDA SATIŞINDA UYMASI GEREKEN KURALLAR ANLATILDI Malatya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

baskan-guder-ordumuza-destek-icin-esnafa-turk-bayragi-dagitti

BAŞKAN GÜDER ORDUMUZA DESTEK İÇİN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Suriye İdlib’te devam eden Bahar Kalkanı Harekâtına destek vermek amacıyla Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, Türk Bayrağı dağıttı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Güder, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek vermek, İdlib şehitlerini unutturmamak ve birlik beraberliğin korunması için esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Türk bayrağı dağıtımı sırasında operasyonun ne kadar gerekli olduğuna dikkat çeken başkan Güder, "Her zaman kahraman ordumuzun yanındayız" dedi.

keskinden-esnafa-bayram-ziyareti

Keskin’den esnafa bayram ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ramazan Bayramı nedeniyle esnaf ziyaretinde bulundu