canlı yayın
resmi-gazetede-yayimlandi-3-ay-ertelendi

Resmi Gazete`de yayımlandı! 3 ay ertelendi

Elazığ ve Malatya'daki deprem nedeniyle zarar gören tüketicilerin elektrik ve doğal gaz tüketimlerine ilişkin tahsilatları 3 ay ertelendi.

araci-olanlar-dikkat-3-ay-ertelendi

Aracı olanlar dikkat! 3 ay ertelendi

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen COVID-19 salgını nedeniyle, araç muayene süreleri uzatıldı.

bakan-duyurdu-alacaklar-3-ay-ertelendi

Bakan duyurdu: Alacaklar 3 ay ertelendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni tip korona virüse karşı KOBİ’lere kalkan olacak 3’lü koruma paketini açıkladı. Bakan duyurdu: Alacaklar 3 ay ertelendi

2020-tokyo-olimpiyat-oyunlari-ertelendi

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ertelendi

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Olimpiyatların 1 yıl sonraya ertelenmesi konusunda Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

yesilyurt-belediyesinden-vatandaslara-uyari-vergi-borclari-3-ay-sureyle-ertelendi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA UYARI; VERGİ BORÇLARI 3 AY SÜREYLE ERTELENDİ

“En Büyük Gücümüz; Dayanışma ve Yardımlaşma Ruhumuzdur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Elazığ ve Malatya illerinde vergi kanunlarının uygulanması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep hali ilan edildiğini, uygulamanın Yeşilyurt İlçesinde de yerine getirileceğini söyledi. 24 Ocak Cuma günü saat 20.55’de merkez üssü Elazığ Sivrice olup, Malatya ve çevre illerde büyük oranda hissedilen 6,8 şiddetinde ki depremin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı, Elazığ ve Malatya'da vergi kanunlarının uygulaması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep ilan edildiğini duyurdu.

yeni-malatyaspor---trabzonspor-maci-ileri-bir-tarihe-ertelendi

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi

Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Yeni Malatya Stadyumu’nda pazartesi saat 20.00’de yapılması gereken müsabakanın oynanacağı karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.