canlı yayın
korkuluk-

KORKULUK !

KORKULUK olarak kullandığı ÇAPUT un ( Bez parçası)nı tarladaki EKİNİ KARGALAR dan korumasına Çiftçi devam etseydi bugün hala köyünde kalır mıydı!

-is-kur-muduru-ekin-feto-kumpasi-dedi

İŞ-KUR MÜDÜRÜ EKİN FETÖ KUMPASI DEDİ

Gazaiantep te İhalelere fesat karıştırıldığı tespit edilen Gaziantep İŞKUR İl Müdürü ve şube Müdürlerinin de aralarında bulunduğu sanıklar, 10 ay ile 1 yıl 3 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırıldılar..

izmir-fethi-sekin-ve-musa-cani-unutmadi

İzmir Fethi Sekin ve Musa Can’ı unutmadı

İzmirliler, İzmir Adliyesi’nin önünde üç yıl önceki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can’ı unutmadı. Bayraklı Adliyesi'ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan Adalet Bakanı Yardımcısı Zekeriya Birkan, İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırının Türk yargısına yapıldığını hatırlatarak, "Ama teröristler bir şeyi unuttular. Fethi Sekin gibi kahramanlarımız var. Fethi Sekinler asla bitmez. Bizler şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" dedi.

ekinciden-proje-vurgusu

Ekinci’den proje vurgusu

31 Mart yerel seçimlerde son düzlüğe girerken, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı, Beydağı ve Orduzu mahallelerinde toplantı gerçekleştirdi.

ekinci-mahalle-toplantilarinda-projelerini-anlatti

Ekinci, mahalle toplantılarında projelerini anlattı

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Hilaltepe, Dolamantepe ve İpek Caddesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi

ekinciden-taziye-cadiri-tepkisi

Ekinci’den ‘taziye çadırı’ tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesinde ve Kültür Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi. Miting havasında geçen toplantılarda vatandaşların ilgisi büyüktü. Ekinci, Yeni Camii mevkisinde kendi paramızla bir çadır yaptırdık. Bunların çadırı 20 gündür aynı bölgede. Yeşilyurt Belediyesi’nin taziye çadırını seçim çalışması için kullanıyorlar. Taziye çadırına kendi fotoğraflarını yapıştırıp parti müziği dinletiyorlar. Taziye çadırına kadar düştü bu şebeke. Yazıklar olsun, hepimizin ortak malı olan belediyelerin mallarını kimseye hesap vermeden kullanıyorlar, dedi.

ekinciye-destek-artiyor

Ekinci’ye destek artıyor

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim gezileri kapsamında Malatya Park AVM, Hanımı Çiftliği, Zafer ve Göztepe Mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı, halkın sorununu dinledi.

ekinci-anket-sonuclarinda-yuzde-62-ondeyiz-vurgusu

Ekinci, “Anket sonuçlarında yüzde 6,2 öndeyiz” vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Battalgazi de bulunan Bulutlu, Hisartepe, Tanışık, Pelitli, Alhanuşağı, Düzyol, Erenli, Merdivenler ve Şişman mahallerini ziyaret etti. Yoğun bir seçim çalışması yürüten Ekinci, mahalle ziyaretlerinden sonra Yıldıztepe Mahallesinde bir toplantı düzenledi. Burada konuşan Ekinci, Son yaptığımız ankette 6,2 puan öne geçtik. İnşallah seçimi kazandık, dedi.

ekinciden-temel-atma-toreni-tepkisi

Ekinci’den ‘temel atma töreni’ tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ER TV’de Yerel Seçim 2019 programının konuğu oldu. Burada konuşan Ekinci, Koskoca Devlet Hastanesi’nin temel atması bu kadar küçük olabilir mi? Fosseptik çukuru gibi temel atma yapmışlar. Ayrıca niye çalışma yok şimdi? Bu temel atma töreni bir aldatmadır. AK Parti’nin icraatı bu değil. Bu Malatya’da insanları aldatan menfaat şebekesinin oyunudur

ekinci-calismalarina-tam-hiz-devam-ediyor

Ekinci çalışmalarına tam hız devam ediyor

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sağlık Caddesi, Zafer Mahallesi ve Çöşnük Mahallesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Ekinci, Sizlerin oyunu isterken Cumhurbaşkanımız diyorlar ama sizlerin sıkıntıları ortaya çıkınca “beka” diyorlar. Vatandaşımız sıkıntı çekiyor ama siz niye bir gün olsun sıkıntı çekmiyorsunuz, dedi.

ekinciden-gostermelik-acilis-tepkisi

Ekinci’den ‘göstermelik açılış’ tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Nasuhi Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve Halep Caddesi üzerinde bulunan esnafları gezerek sorunlarını dinledi. Burada konuşan Ekinci, Eski Devlet Hastanesi’nin yerine alelacele temel atma töreni yapıyorlar. Müteahhidi belli değil, bitiş tarihi belli değil, kaça yapılacağı belli değil. Seçime 10 gün kala göstermelik temel atma töreni yapıyorlar. Bizlerle dalga geçiyorlar. 31 Mart günü milletimizle dalga geçen bu yapıyı ortadan kaldıracağız. Milletimiz büyük ders verecektir, dedi.

ekinciden-torpil-cikisi

Ekinci’den torpil çıkışı

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ve Ankara’dan gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Berna Sukas ve ekibi ile birlikte Kanalboyu, İpek Caddesi, Cengiz Topel caddesi ve Mücelli caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

ali-ekinciden-sert-aciklamalar

Ali Ekinci’den sert açıklamalar

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Yeni Sanayi Sitesi esnafını gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Burada konuşan Ekinci, Malatya’nın kentleşme sorunu var. Malatya’nın ekonomik sorunu var. Malatya’da her meslek grubunun sorunları var. Malatya’nın sadece belirli bir zümreye peşkeş çekilme sorunu var ama terör sorunu yoktur. Malatya’nın tüm sorunlarını bırakıp hiçbir zaman Malatya için sorun olmayan bir ‘terör’ sorunu icat etmek tam anlamıyla milleti kandırmaktır, dedi.

ekinciden-biz-5li-sebekenin-esiri-degiliz-vurgusu

Ekinci’den ‘Biz 5’li şebekenin esiri değiliz’ vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı ve Yeni Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, Bizler bu Malatya'nın başına çöreklenmiş 5'li şebekenin esiri değiliz ifadesinde bulundu.

ekinciden-tarafli-belediyecilik-vurgusu

Ekinci’den ‘taraflı belediyecilik’ vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya şubesini ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, Bir belediye bağımsız olmayınca taraflı olur. Ve sadece kendi çevresine hizmet eder, dedi.

ekinci-31-mart-aksami-bu-adaletsiz-duzen-son-bulacaktir

Ekinci: “31 Mart akşamı bu adaletsiz düzen son bulacaktır”

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, İsmet Paşa Caddesinde toplantı düzenledi. Toplantıya halk tarafından yoğun ilgi gösterilirken aynı zamanda İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak katıldı.

ali-ekinciden-adalet-vurugusu

Ali Ekinci’den adalet vurugusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci Sarıcıoğlu mahallesinde bulunan esnafı ve Eski Tellal Pazarında bulunan esnafı ziyaret etti.

ali-ekinci-belediyelerin-tarim-ile-ilgili-bir-derdi-yok

Ali Ekinci: “Belediyelerin tarım ile ilgili bir derdi yok”

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Bakırcılar Çarşısındaki esnafları tek tek ziyaret eden Ekinci, 31 Mart Seçimleri için destek istedi. Lafta “hizmet için” diyorlar, “gönül işi” diyorlar. Ama projeleri yok, daha doğrusu proje üretme dertleri yok, dedi.

ekinciden-milletimizle-dalga-geciyorlar-tepkisi

Ekinci’den “Milletimizle dalga geçiyorlar” tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Hastane caddesinde bulunan esnafı tek tek gezerek sorunları dinledi. Eski Devlet Hastanesi ile ilgili konuşan Ekinci, 5 yıl oldu halen bu Hastenimizin ihalesi yapılamadı. Sürekli ihale iptal ediliyor, diye tepki gösterdi.