canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guder-umit-ediyorum-koku-filmi-malatyanin-tanitimina-katki-sunar

BAŞKAN GÜDER: “ÜMİT EDİYORUM KOKU FİLMİ MALATYA’NIN TANITIMINA KATKI SUNAR”

KOKU FİLMİ YÖNETMENİ VE BAŞROL OYUNCUSUNDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET Yönetmenliğini hemşerimiz Yasin Çetin’in yaptığı ‘Koku’ filminin başrol oyuncusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filminin sevilen yüzü Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

vali-barus-tum-taraftarlarimizi-uefa-eleme-macina-davet-ediyorum

Vali Baruş: “Tüm Taraftarlarımızı UEFA Eleme Maçına Davet Ediyorum”

Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda yarın Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile sahasında karşılaşacak Yeni Malatya Spor futbolcuları ve Kulüp yöneticilerini ziyaret etti.