canlı yayın
baskan-guder-battalgazimizi-dogru-ve-planli-yatirimlar-ile-bulusturuyoruz

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİMİZİ DOĞRU VE PLANLI YATIRIMLAR İLE BULUŞTURUYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı, Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

bahceli-aksenerin-evine-donmesi-dogru-ve-tutarli-bir-davranis-olacaktir

Bahçeli: Akşener'in evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.

Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde EVİNE dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.

15-temmuz-bilinci-dogru-yerlesmeli

15 TEMMUZ BİLİNCİ DOĞRU YERLEŞMELİ

Evvela 15 Temmuz 2016 Gecesi kendilerini öne atarak canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet ve Peygamberimize komşu olmalarını diliyorum. O gece sokakları doldurarak din, devlet, vatan ve millet düşmanlarına manevra alanı bırakmayıp vatanı işgal girişimine engel olan zeki, ileri görüşlü, akıllı, vatansever ve seçkin milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

engelsiz-malatyaya-dogru

“ENGELSİZ MALATYA’YA DOĞRU”

TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Malatya’da yaşayan engelli ve engelli yakınlarının çevre, trafik, güvenlik, eğitim, sağlık, temizlik vb. alanlarda karşılaşmış oldukları sorunları ilgili kurum yetkilileri ile istişare etmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla “Engelsiz Malatya’ya Doğru” projesini başlattı.

ozur

Özür!..

2007 yılında yayın hayatına başladığımız BAKIŞ gazetesin de yayınlamış olduğumuz haberlerin hepsi yalan idi!..

turk-milleti-artik-uyanmalidir

TÜRK MİLLETİ ARTIK UYANMALIDIR

TBMM’nin son Genel Kurul çalışmalarında Grup önerisinde Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru, yapmış olduğu konuşmada Son günlerde Irak Türklerine, Suriye Türklerine ve Doğu Türkistan Türklerine karşı saldırılar artmış, katliamlar yapılmaya başlandığını belirtti.

yazilanlar-dogruysa

YAZILANLAR DOĞRUYSA!

Tokat Eğitim Bir-Sen şube Başkanı Şaban Ceylan açıklama da bulundu Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir. (Montesquieu)

yolsuzluklar-aklandi-mi

YOLSUZLUKLAR AKLANDI MI?

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili DR. Reşat Doğru’nun 20 Ocak 2015 tarihinde TBMM’de Görüşülen Eski Bakanlarla ilgili Komisyon Kararı ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında,Yolsuzluklar Ve Akp Aklandımı? Sorusunu yöneltti.

esnafin-yuzu-yine-gulmeyecek

ESNAFIN YÜZÜ YİNE GÜLMEYECEK

Onlar küçük esnaf ve sanatkârın Anayasanın 173. Maddesine göre korunmasını bekliyorlardı.

-turkiye-buyumeli-guclenmelidir

TÜRKİYE BÜYÜMELİ GÜÇLENMELİDİR

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, 2015 ülkemizde ve dünyada birçok olumsuzluklarla başladıüını belirtti.

kamu-vicdani-kaniyor-

KAMU VİCDANI KANIYOR

MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru, Umarız ki bu sefer dört bakan yüce divana sevk edilince suçlu iseler cezalandırılır

devlet-kaybetmistir

DEVLET KAYBETMİŞTİR!.

MHP Tokat Milletvekili Dr.Reşat Doğru, Yeni yıla çok kısa bir zaman kaldığını belirterek 2014 yılını başta siyasetçiler olmak üzere herkes çok iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

ciftci-darbogaz-da

ÇİFTÇİ DARBOGAZ DA

MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru,Toplumda memurun, emeklinin, işçinin, çiftçinin, köylünün ve esnafın büyük bir ekonomik dar boğazda olduğu, insanların hayatlarını idame ettirmekte büyük zorluklar çektiklerini anlattı.

cocuklar-istismar-ediliyor

ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLİYOR

MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’da, parti adına toplantıya katılarak konunun çok önemli olduğunu, istismara açık bulunduğunu, ancak koruyucu önlemlerle işe başlanması halinde başarılı olunabileceğini vurguladı.

ÖLÜMLER ARTIYOR

Soruya istinaden Sağlık Bakanı Sayın Müezzinoğlu’nun vermiş olduğu cevap olayın tehlikeli boyutlarını göstermektedir.

hizli-tren-tokattan-gecmelidir

HIZLI TREN TOKAT'TAN GEÇMELİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun ülkemizde hızlı trenin önemi ve Tokat’ın faydalanması ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu