canlı yayın
imanla-yazilan-destan-15-temmuz

İmanla yazılan destan 15 Temmuz

Eğitim Bir Sen Tokat 1 Nolu Şube Sekreteri Abdurrahman İlhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

cumhuriyet-destansi-bir-mucadelenin-eseridir

“Cumhuriyet, Destansı Bir Mücadelenin Eseridir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Büyük fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla verilen milli mücadelenin ardından 97 yıl önce ilan edilen Cumhuriyet, tüm imkânsızlıklara ve zorluklara karşı Gazi Mustafa Kemal liderliğinde yürütülen destansı bir mücadelenin eseridir. “ dedi.

gurkan-hizmet-destanlari-yazmaya-devam-edecegiz

GÜRKAN: “HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kongre sonrası toplu açılış törenlerinin yapılacağı Yeni İtfaiye Merkezi’ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya halkına ahde vefalarından dolayı teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

milletin-destani-15-temmuz

Milletin Destanı: 15 Temmuz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, mesajında şunlara yer verdi: Ordumuzun içerisine yuvalanmış Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının kalkıştığı 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin 4’ncü yıldönümünde Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

keskin-canakkalede-destan-yazan-o-ruhu-yasamak-zorundayiz

Keskin: 'Çanakkale’de destan yazan o ruhu yaşamak zorundayız'

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Çanakkale’de destan yazan o ruhu, o milli anlayışı ve Kurtuluş Savaşı'nı kazanan bilinci korumak, yaşatmak ve yarınlara taşımak zorundayız.” Dedi.

mhp-kadin-kollari-il-baskani-selma-cicekbir-destandir-canakkale

MHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANI SELMA ÇİÇEK,BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde, Çanakkale cihadının yılında; Zemin kan kırmızı, ay yıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

yilmadan-yorulmadan-basari-dolu-28-yillik-bir-destan

Yılmadan, yorulmadan başarı dolu 28 yıllık bir destan

Eğitim-Bir-Sen, vesayetin esas, hürriyetin tali; yasağın esas, yasanın lüks; yoksulluğun esas, yolsuzluğun sıradan; açlığın esas, tokluğun ayrıcalık; hak ihlalinin esas, hak aramanın gereksiz sayıldığı eski Türkiye’nin zor yıllarında, medeniyet değerlerimizin ruhuna uygun ve Anadolu irfanıyla bezeli bir anlayışla eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 1992’de, eğitim çalışanlarının haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi, yasakların kaldırılması, özgürlük alanlarının genişletilmesi amacıyla kurulmuştur.

turkumuz-dunyayi-kardes-bilendir-gokleri-insanin-ortak-tarlasi-28-yillik-destan

TÜRKÜMÜZ DÜNYAYI KARDEŞ BİLENDİR GÖKLERİ İNSANIN ORTAK TARLASI 28 YILLIK DESTAN

EBS Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,Mehmet Akif İnan’ın “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/ Gökleri insanın ortak tarlası” dizelerinde idealize edilen söylemi eyleme geçiren programımız, ülke sınırlarının ötesinde evrensel bir ilgi ve heyecanla karşılık bulmuştur

milletin-hafizasinda-yureginde-cok-buyuk-izler-birakan-destan-sarikamis

Milletin Hafızasında Yüreğinde Çok Büyük İzler Bırakan Destan: “Sarıkamış”

Battalgazi Belediyesi, Birinci Dünya Savaşı'nda Rus işgalinde bulunan doğu illerini geri almak için düzenlenen ve binlerce Mehmetçiğin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı'nın 105. yılı nedeniyle bir anma programı düzenledi. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Belediye Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Aydın Baruş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü Öğretim Görevlisi Aykut Dönmez, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

canakkale-zaferi-dunyada-esi-benzeri-olmayan-bir-kahramanlik-destanidir

“Çanakkale Zaferi Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Kahramanlık Destanıdır”

Yeşilyurt Belediyesinin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü nedeniyle Banazı Kültür ve Sanat Korosu ile ortaklaşa düzenlediği, İnönü Üniversitesi Mehteran Takımının katkı sağladığı ‘Çanakkale Destanı’ konserinde seslendirilen kahramanlık türküleri ve ağıtlar duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

selahattin-gurkan-31-martta-malatya-siyaset-destani-yazacak

Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak"

Gürkan'a İstanbul'da sevgi seli Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya dün kendisine yakışan ve yaraşanı yaptı, geçmişte medeniyet, kahramanlık destanı yazan Malatya, 31 Mart'ta da siyaset ve seçim destanı yazacak. Bu destan sadece Malatya değil, Türkiye'de rol model bir destan olacak" dedi.

baskan-gurkan-insallah-malatya-yeni-bir-destan-yazacaktir

BAŞKAN GÜRKAN, “İNŞALLAH MALATYA YENİ BİR DESTAN YAZACAKTIR

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AK Parti’nin 13 ilçe belediye başkan adayı, AK Parti İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın katılımı ile bir araya geldi. Yapılan değerlendirme toplantısı sonrası konuşan Başkan Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “İnşallah Malatya yeni bir destan yazacaktır” dedi.