canlı yayın
ak-partili-calik-derslik-sayisi-18-yilda-2-katina-cikti

AK Partili Çalık: Derslik sayısı 18 yılda 2 katına çıktı

AK Partili Çalık: Derslik sayısı 18 yılda 2 katına çıktı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Eğitime ayrılan kaynakla eğitim alanında bir çok yatırım gerçekleştirildi. Ülke genelinde 18 yılda 336 bin, Malatya’da ise 5 bini aşkın yeni derslik yapıldı” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

hayirsever-is-adami-sabri-gunata-ile-24-derslikli-okul-protokolu-imzalandi

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata ile 24 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Malatya Valiliği ile hayırsever arasında Malatya İli, Yeşilyurt İlçesinde tamamı yapılarak hibe edilecek olan, 24 derslik, Anadolu Lisesi İnşaatına ilişkin protokol düzenlendi.

mhpli-taslicaydan-kaptanciogluna-ders

MHP'li Taşlıçay'dan, Kaptancıoğlu'na ders

MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaptancıoğlu'na dersini verdi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

millet-bu-alcaklara-her-zaman-gerekli-dersi-verecektir

Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı. BİMYAD Genel Başkanı Apohan; Milletimiz vatanı, namusu, bayrağı ve şerefi için seve ölüme gitti. Destan yazmak için yürek gerekir, iman ve inanç gerekir.

tarim-orman-akademide-ilk-dersi-bakan-pakdemirli-verdi

‘Tarım Orman Akademi’de İlk Dersi Bakan Pakdemirli Verdi

Çiftçi ve üreticiye ihtiyaç duyduğu konulardaki bilgiyi, internet üzerinden yayınlanacak ders ve eğitim videolarıyla vermeyi amaçlayan "Tarım Orman Akademi"de ilk dersi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli verdi. Çiftçinin istediği an, hızlıca, aradığı bilgiye ulaşmasını sağlayan eğitim portalı yayınlarına başladı.

meb-uzaktan-egitim-ders-programini-yayimladi

MEB, uzaktan eğitim ders programını yayımladı

MEB, Covid-19 tedbirleri kapsamında eğitime verilen arada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek uzaktan eğitim ile ilgili ders programını açıkladı.

8-derslikli-ciglik-abuzer-gungor-ilkokulu-ortaokulu-insaati-protokolu-imzalandi

8 derslikli Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu-Ortaokulu İnşaatı Protokolü İmzalandı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güngör Tarım İnş. San. ve Tic. A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör arasında protokol imzalandı

agbaba-bakanliklari-tarikatlara-pay-ederseniz-tum-turkiyeye-yazik-olur

Ağbaba: Bakanlıkları Tarikatlara Pay Ederseniz Tüm Türkiye’ye Yazık Olur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Darende CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen olağanüstü kongreye katıldı. Kongre’de gerçekleştirdiği konuşmada Malatya’nın sorunlarından bahseden Ağbaba, AKP’ye sert sözlerle yüklendi. Tohma Çayı’ndaki kirliliğin AKP’nin HES politikalarının bir sonucu olduğunu kaydeden Ağbaba, bu politikaların bölgeye katkı sunmak bir yana sadece zarar verdiğini ve bölgenin tüm değerlerini yok ederek tarım ve hayvancılığı bitirdiğini belirtti. Kürecik Füze Kalkanı meselesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ağbaba, “Biz söyleyince sessiz kalanlar, Erdoğan söyleyince ‘Kalkan kapatılsın.’ Demeye başladılar. Aynı sözü biri söyleyince yanlış kabul ediyorsun bir başkası söyleyince doğru kabul ediyorsun. Böyle olur mu?” diyerek sitem etti.

fotograf-cekimi-ve-gorsel-duzenleme-dersleri-basladi

FOTOĞRAF ÇEKİMİ VE GÖRSEL DÜZENLEME DERSLERİ BAŞLADI

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği bünyesinde, Sanatsal Çalışma Grubunun açmış olduğu “Fotoğraf Çekimi ve Görsel Düzenleme” kursu eğitimleri başladı.

2019-2020-egitim-ogretim-yilinin-ilk-ders-zili-caldi

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Vali Gül, “Yapımı devam eden 4 bin derslikten 600’ü hizmete girdi” Gaziantep’te de 2019-2020 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı. Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Vali Davut Gül, Gaziantep’te yapımı devam eden 4 bin derslikten 600 dersliğin hizmete girdiğini kaydetti.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-15-temmuzdan-ders-alindimi

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI ,15 TEMMUZDAN DERS ALINDIMI

:Bugün tarihimizde unutulmayacak bir millet destanının yıldönümü.Uzun yıllardır devletin ve tüm kurumların içine sinsi bir hastalık gibi yayılmış vatan hainlerinin ülkeyi ele geçirme teşebbüsünün yıldönümü.

fendoglu-tarih-dersi-zorunlu-dersler-icerisinde-kalsin-dedi

Fendoğlu Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” dedi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel kurulunda söz alarak yaptığı konuşmada “Tarih Dersi zorunlu dersler içerisinde kalsın” ded

hz-omer-donemi-dersleri-tamamlandi

HZ. ÖMER DÖNEMİ DERSLERİ TAMAMLANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hz. Ömer Dönemi Dersleri, 12’inci programla tamamlandı. Programda Prof. Dr. Adem Apak, “Hz. Ömer ve İstişare Meclisleri” konusunu, Prof. Dr. Adnan Demircan da “Hz. Ömer’in Divan Teşkilatı”nı anlattı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programda, Prof. Dr. Adem Apak, şunları kaydetti: