canlı yayın
mahallelerimiz-sokak-sagliklastirmalariyla-daha-guzel-bir-goruntuye-ulasiyor

“Mahallelerimiz, Sokak Sağlıklaştırmalarıyla Daha Güzel Bir Görüntüye Ulaşıyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Dede Korkut ve Gülnebi sokaklarında hayata geçirdikleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal ve kültürel kimliğine özel değerler kazandırdıklarını söyled

2021-yili-2020den-cok-daha-guzel-olacak

2021 YILI 2020’DEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

24 Ocak depremi ve Covid-19 salgınına rağmen Battalgazi’de her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte yepyeni bir çehreye kavuşturan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, vizyon projelerinin yanı sıra gönül belediyeciliğini de en etkin ve verimli şekilde icra ettiklerini belirterek, “Biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görüyoruz” dedi.

malatya-tsonun-2021-hedefi-daha-cok-istihdam-daha-fazla-uretim-yukselen-ihracat---

Malatya TSO’nun 2021 hedefi; “Daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat”

2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara karşın ekonomi, üretim, ticaret ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atıklarını belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2021 yılında da ‘daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat’ hedefiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

malatya-ve-yesilyurta-yeni-bir-yasam-alani-daha-kazandiracagiz

“Malatya ve Yeşilyurt’a Yeni Bir Yaşam Alanı Daha Kazandıracağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup yapım işleri devam eden Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan 18 proje arasında yer aldı.

sehirler-degerleriyle-birlesirse-daha-erken-kalkinir-ve-buyur

“ŞEHİRLER DEĞERLERİYLE BİRLEŞİRSE DAHA ERKEN KALKINIR VE BÜYÜR”

Türkiye Belediyeler Birliği Pandemi sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları kapsamında 16 Aralık 2020 tarihinde Diyarbakır’da toplandı. Diyarbakır Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman Bingöl ve Elazığ Belediyeleri ile 83 ilçe belediyesi ve 31 belde belediyesinin yanı sıra birçok STK temsilcisi katıldı. Belediyecilik konusunda tecrübelerini aktaran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kent Ekonomisi konulu oturumda konuşmacı olarak yer aldı.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifi-e-ticaret-ile-daha-guclu-olacak

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ, E-TİCARET İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi üye girişimcilerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler, cafe market ve Hanımeli Pazarının yanı sıra imzalanan protokol ile odağında kadın girişimcilerin ve üretimlerinin olduğu shopstarwomen.com’dan da direk tüketicilerle buluşuyor.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.