AKP
AKP
malatya-gazeteciler-cemiyeti

MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ

MGC: 24 Temmuz Gazetecilerin Dayanışma Günüdür Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, "Bir süre Bayram olarak kutlanan 24 Temmuz, Gazetecilerin Mücadele ve Dayanışma günüdür” dedi.

malatya-gazeteciler-ve-televizyoncular-cemiyetinden-aciklama

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetinden Açıklama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediyelerimizin de katkılarıyla hazırlanan kutlama yemeğinde yaşananlardan dolayı yönetim kurulumuz bu açıklamayı yapma zorunluluğu duymuştur.

ispata-davet-

İSPATA DAVET

Bu filmi defalarca izledi vatandaş sadece baş aktör sabit yardımcı oyuncular değişiyor da !

malatya-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-eden-baskan-gurkan

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Başkan Gürkan,

BASIN KOMPLEKSİ İÇİN PROJE HAZIRLIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Gürkan, gazetecilerle sohbet etti.

gazeteciler--cemiyetinden-aciklama

GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

Gazeteciler cemiyeti'nin 30.Yıl kutlamalarının yapıldığı gecede ard arda gelen skandalların ardından gecikmelide olsa Gazeteciler cemiyeti'nden yapılan açıklama.

malatya-gazeteciler-cemiyetinin-gecesi-olayli-bitti

MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ'NİN GECESİ OLAYLI BİTTİ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bu akşam bir otelde düzenledikleri 30. Yıl-Ödül Töreni gecesi olaylı bitti. Malatya MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu sinirlenip ödül töreninden ayrıldı.

cemal-incesoyluer

CEMAL İNCESOYLUER

Öyle bir geçer zaman ki…