canlı yayın
battalgazi-belediyesi-borclari-yapilandiriyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ BORÇLARI YAPILANDIRIYOR

Battalgazi Belediyesi, 7256 sayılı vergi affı kapsamında Belediye’ye borcu bulunan vatandaşların vergi, kira ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırıyor. Vatandaşların yapılandırma kapsamında 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurmaları halinde peşin ödemede yüzde 90 oranında gecikme zammı affı ve 18 aya varan taksitlendirme imkanı sağlıyor.

buyuksehir-belediyesi-su-borclarini-yapilandirmaya-basladi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU BORÇLARINI YAPILANDIRMAYA BAŞLADI!

BAŞKAN GÜRKAN: “YAPILANDIRMA VATANDAŞ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT” Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında su borcu olan vatandaşlara 31 Aralık 2020’ye kadar başvurmaları halinde 18 aya varan taksitlendirme imkânı sağlayacak. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılandırmanın vatandaş için önemli bir cazibe ve fırsat olduğunu belirtti.

durmazdan-tbmm-kursusunde-ciftci-borclari-silinsin-cagrisi-

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI !

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI ! CHP Tokat Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz, uzun bir aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayan TBMM’de gündem dışı söz alarak çiftçi borçlarını Meclis gündemine taşıdı.

mhpli-aycan-ogrenci-kredi-borclari-ertelensin

MHP'li Aycan 'Öğrenci kredi borçları ertelensin'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, yükseköğrenim kredisi kullanan gençlerin korona virüs salgını döneminde sıkıntı yaşadığını söyledi. Aycan, "Birçok genç çalışamadığından ve işsiz olduğundan kredi borçlarını ödeyememektedir. Bu nedenle gençlerin kredi borcu ödemeleri ertelenmeli ve bu dönem için faiz işletilmemelidir. Kredi borçlarının işe girene kadar ertelenmesi en uygun uygulama olacaktır" dedi.

kyk-borclari-ne-olacak-krediler-icin-erteleme-karari

KYK Borçları ne olacak? Krediler için erteleme kararı.

Koronavirüs salgını sebebi ile Türkiye genelinde alınan tedbir kararları ve uygulanan önlemler içerisinde ekonomik tedbir paketinin maddelerine ek KYK borçları silinecek mi sorusu sorulmaya başlandı. Kaynak: KYK Borçları ne olacak? Krediler için erteleme kararı

yesilyurt-belediyesinden-vatandaslara-uyari-vergi-borclari-3-ay-sureyle-ertelendi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA UYARI; VERGİ BORÇLARI 3 AY SÜREYLE ERTELENDİ

“En Büyük Gücümüz; Dayanışma ve Yardımlaşma Ruhumuzdur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Elazığ ve Malatya illerinde vergi kanunlarının uygulanması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep hali ilan edildiğini, uygulamanın Yeşilyurt İlçesinde de yerine getirileceğini söyledi. 24 Ocak Cuma günü saat 20.55’de merkez üssü Elazığ Sivrice olup, Malatya ve çevre illerde büyük oranda hissedilen 6,8 şiddetinde ki depremin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı, Elazığ ve Malatya'da vergi kanunlarının uygulaması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep ilan edildiğini duyurdu.