canlı yayın
yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bolgesel-karantinalar-hukumetin-gundeminde

Bölgesel karantinalar hükümetin gündeminde

Türkiye, koronavirüse karşı amansız bir mücadele veriyor. Hükûmet, Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda her gün yeni tedbirler alıyor. Yetkililer, özellikle bu haftanın virüsle mücadelede önemli bir süreç olduğunu vurguluyor. Bu sebeple yeni kısıtlamalar gündemde. Özellikle İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda 81 ilin valilikleri bünyesinde kurulan pandemi kurullarına büyük bir rol düşecek. Kurullar, anlık olarak tedbirler alabilecek. Her vali kendi şehrine özgü sınırlamalar getirebilecek. Ayrıca birbirlerine komşu illerde bulunan valiler, İçişleri Bakanlığının koordinasyonuyla bölgesel karantina uygulayabilecek. “HAYAT DURMA NOKTASINDA”

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-malatyada-basladi

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı Malatya’da Başladı

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliği, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'na katıldı.

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-isbirligi-protokolu-imzalandi-

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” İşbirliği Protokolü Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi arasında imzalandı