AKP
AKP
buyuksehirden-ilce-kaymakamlik-ve-belediyelerine-maske-dagitimi

BÜYÜKŞEHİRDEN İLÇE KAYMAKAMLIK ve BELEDİYELERİNE MASKE DAĞITIMI

Malatya Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını sonrası vatandaşlara maske dağıtımına devam ediyor

aliaga-belediyesinden-tum-belediyelere-ornek-hizmet

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

İZMİR-ALİAĞA Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

keskin-esnaf-camiasi-olarak-devletten-ve-belediyelerden-beklentilerimiz-var

Keskin, “Esnaf camiası olarak devletten ve belediyelerden beklentilerimiz var”

Keskin, “Esnaf camiası olarak devletten ve belediyelerden beklentilerimiz var” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ve yasaklar nedeniyle esnaf camiasında mağdur olan esnaf gruplarının bulunduğu belirterek, bu konuda devletten ve belediyelerden destek beklediklerini kaydetti.

belediyeler-kamu-yararina-degil-zararina-calisiyor

Belediyeler kamu yararına değil zararına çalışıyor

Ekonomik olarak darboğaza giren firmalara zulüm bitmiyor. Firmaların alacaklarını tahsil etmesinin önüne geçmek için belediyenin parası haciz işlemi uygulanamayan ‘kamu yararına hesaplarda’ tutuluyor. Bu yüzden hem binlerce insana işveren firmalar batırılıyor, hem de ödemeler zamanında yapılmadığı için devlete yüklü bir faiz faturası çıkarılıyor.

turkiye-belediyeler-birligi-deprem-bolgesi-elazigda-toplandi

Türkiye Belediyeler Birliği Deprem Bölgesi Elazığ’da Toplandı

6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki belediye başkanları Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte ilk olarak Sürsürü Mahallesinde incelemelerde bulundu.

belediyelerde--mesaleci-yonetici--istemiyoruz

BELEDİYELERDE MEŞALECİ YÖNETİCİ İSTEMİYORUZ

Malatyalılar belediyelerde Meşale gurubu da dahil hiçbir gruba tarikata mensub yönetici istemiyor

ali-ekinci-belediyelerin-tarim-ile-ilgili-bir-derdi-yok

Ali Ekinci: “Belediyelerin tarım ile ilgili bir derdi yok”

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Bakırcılar Çarşısındaki esnafları tek tek ziyaret eden Ekinci, 31 Mart Seçimleri için destek istedi. Lafta “hizmet için” diyorlar, “gönül işi” diyorlar. Ama projeleri yok, daha doğrusu proje üretme dertleri yok, dedi.

ekinciden-belediyeleri-kendi-mallari-gibi-kullaniyorlar-aciklamasi

Ekinci’den “Belediyeleri kendi malları gibi kullanıyorlar” açıklaması

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçim öncesi israftan kaçınılması gerektiği açıklamasına değinerek, “Ama bakıyoruz ki, Malatya’mızda iktidar partisinin adayları her yeri afiş ve broşürlerle kapatmış. Bunların maliyetini ve çevreye olan zararlarını, çevredeki görüntüsünü herkes görüyor” dedi.

karadenizliler-istanbul-ilce-belediyelerini-yonetmeye-talip

KARADENİZLİLER İSTANBUL İLÇE BELEDİYELERİNİ YÖNETMEYE TALİP

Cumhurbaşkanı R.Tayyip ERDOĞAN tarafından İstanbul ilçe Belediye başkan adayları açıklandı.Açıklanan başkanların çok büyük bir çoğunluğunun karadeniz kökenli olmaları dikkat çekici.

bakis

BAKIŞ

OKUYANDA SAĞOLSUN, OKUMAYANDA SAĞOLSUN

muzeler-kentine-bir-muze-daha-geliyor

MÜZELER KENTİNE BİR MÜZE DAHA GELİYOR

Gaziantep’in tarihini, turizmini ve kültürünü yaptığı faaliyetlerle Türkiye ve dünya gündemine taşıyan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “Müzeler Kenti” olarak yorumladığı Gaziantep’e bir müze daha kazandırmak için düğmeye bastı.