canlı yayın
il-mudurlugumuzce-duzenlenen-basari-rehberim-ogretmenim

İl Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘Başarı Rehberim Öğretmenim

İl Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘Başarı Rehberim Öğretmenim’ projesinin hazırlık kitaplarının basımının gerçekleştirildiği Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tanıtım programı düzenlendi. Programa, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri katıldı. Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Ahmet Çakır İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’dan proje ve basımı gerçekleştirilen hazırlık kitapları hakkında bilgi aldı. Ardından Okul Müdürü Suat Kılıç kitapların basıldığı matbaa bölümünü tanıttı.

malatyada-basari-rehberim-ogretmenim-projesi--hayata-gecirildi

Malatya’da ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi ‘ Hayata Geçirildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 13 ilçede uygulanacak olan ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi’ hayata geçirildi. Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi; tüm 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin başarılarını arttırmak, düzenli takiplerini yapmak ve öğrencilerin öğrenme yöntemlerini fark ederek ilerleyebilmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

bahceli-askeri-basari-siyaseten-tasdik-edilmeden-kurulacak-her-masa-tavizdir

Bahçeli, askeri başarı siyaseten tasdik edilmeden kurulacak her masa tavizdir.

Azerbaycan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti devlet tanımı ile ayrı olabilir, coğrafyalar farklı da olabilir ama biz bir millet gövdesinin ayrı kollarıyız.

baskan-guder-basarinin-anahtari-daima-hizmet-daima-millet

BAŞKAN GÜDER: “BAŞARININ ANAHTARI DAİMA HİZMET, DAİMA MİLLET”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan Çocuk Parkı ile Gençlik Yatırımları kapsamında yapılacak olan Basketbol sahası ve oyun alanlarında incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından konuşan Başkan Güder, “Daima millet, daima hizmet aşkıyla Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımızda dur durak bilmiyoruz” dedi.

tarihi-yesilyurt-konaklari-ve-44-yil-hatir-kahve-konagi-tarihi-kentler-birligi-basari-odulune-layik-goruldu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BAŞARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“Çırmıhtı’mızın Zengin Tarihini Ödüllü Yatırımlarla Dünyaya Yansıtıyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projesi çatısı altında Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak adına sürdürdüğü ‘Restorasyon ve Dönüşüm’ projeleri ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

vali-barus-salgindaki-basarimiz-vatandaslarimizin-duyarliligina-bagli-bu-duyarliligi-lutfen-gostersinler

Vali Baruş; “Salgındaki Başarımız, Vatandaşlarımızın Duyarlılığına Bağlı, Bu Duyarlılığı Lütfen Göstersinler”

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Pandemi Kurulu üyeleriyle kent merkezinde denetim yaptı.

baskan-cinar-yesilyurt-belediyespor-kampini-ziyaret-edip-basarilar-diledi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KAMPINI ZİYARET EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ

“Başarılı Bir Sezon İçin Kenetlendik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ankara’da kampa giren Yeşilyurt Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunup, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.

sogep-programinda-7-proje-basarili-bulundu

SOGEP Programında 7 Proje Başarılı Bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Geliştirmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından güdülenen 7 projeyi başarılı buldu. 2020 Yılı SOGEP Programına ilişkin açıklamalarda bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap YOĞUNLU, Ajansların 2019 yılından itibaren bölgelerin ekonomik gelişmesine yönelik uyguladığı programlara ilave olarak sosyal konulara da tedbirler geliştirmek üzere SOGEP programının yerelde ajanslar tarafından uygulanmaya başladığını söyledi.

basarili-badmintonculardan-baskan-gudere-ziyaret

BAŞARILI BADMİNTONCULARDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

BAŞKAN GÜDER, “ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, birçok başarılara imza atan badminton antrenör ve sporcuları kabul etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporculara teşekkür etti. Ziyarette Sporun ve sporcuların desteklenmesi adına 20 spor sahasının Battalgazi’ye yapılacağını belirten Başkan Güder, amaçlarının gençleri spora teşvik ederek gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti.

baskan-guder-yksye-girecek-ogrencilere-basarilar-diledi

BAŞKAN GÜDER YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜDER: “OKULLARIMIZ’DA ÖĞRENCİ SAĞLIĞI ÇİN TÜM HİJYEN ÇALIŞMALARI YAPILDI” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.