canlı yayın
gurkan-hizmet-ici-egitime-cok-onem-veriyoruz

GÜRKAN: HİZMET İÇİ EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİ İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi personeline İngilizce eğitimi veriliyor.

battalgazi-belediye-baskani-guderden-rektor-karabulutaziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Rektör Karabulut’aziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ederek, üniversitenin Battalgazi Tarım yerleşkesinde yapılacak olan ve yürütülen projeler ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

izmir-fethi-sekin-ve-musa-cani-unutmadi

İzmir Fethi Sekin ve Musa Can’ı unutmadı

İzmirliler, İzmir Adliyesi’nin önünde üç yıl önceki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can’ı unutmadı. Bayraklı Adliyesi'ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan Adalet Bakanı Yardımcısı Zekeriya Birkan, İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırının Türk yargısına yapıldığını hatırlatarak, "Ama teröristler bir şeyi unuttular. Fethi Sekin gibi kahramanlarımız var. Fethi Sekinler asla bitmez. Bizler şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" dedi.

gaziantep-baklavasi-satisi-yapan-isletmelere-denetim

Gaziantep Baklavası satışı yapan işletmelere denetim

Gaziantep Baklavası satışı yapan işletmelerin vatandaşa baklava satarken kutuların darasını alıp almadıkları konusunun kontrolüne yönelik çalışma doğrultusunda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından denetim yapıldı.

ak-parti-milletvekili-hakan-khtali-tarihi-yesilyurt-konaklarini-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KÂHTALI, TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARINI İNCELEDİ

“Çırmıhtı, Farklı Yatırımlarla Cazibe Merkezine Dönüşecek” Restorasyonu devam eden Tarihi Yeşilyurt Konaklarını inceleyen AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, “Konaklarımızın Butik Otel, Gastronomi Müzesi, Kent Belleği, Kültür Evi, Yeşilyurt Mutfak Sanatları, Millet Kıraathanesi ve yöresel ürünlerin hem satışının hem de tanıtımın yapılacağı alanlara dönüştürülmesi buranın cazibe merkezine dönüşümünü sağlayacaktır.” dedi.

battalgazi-ilcemizde-bulunan-bayan-muhtarlarimizi-ziyaret-ettik

''BATTALGAZİ İLÇEMİZDE BULUNAN BAYAN MUHTARLARIMIZI ZİYARET ETTİK''.

Yeni yılın ilk programına battalgazi ilçemize bağlı üç başarılı bayan muhtarımız olan Paşaköşkü mahalle muhtarımız sayın Asiye Şahin, Ataköy mahalle muhtarımız sayın Elif Gemici ve Niyazi mahallesi muhtarımız sayın Nilgün Tekatlı hanımefendileri ziyaret edip sorunlarını dinleyerek başladık. Ziyarette ilçe başkanımız Mesut Samanlı muhtarlığın önemini şu sözlerle dile getirdi:

turk-patent-kurumu-baskani-prof-dr-asan-mtude-konferans-verecek---

Türk Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Asan MTÜ’de konferans verecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) düzenlenecek olan Kariyer ve Marka Sohbetlerine Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan katılacak.

keskin-esnaf-ve-sanatkar-bag-kura-sosyal-guvenlik-primini-odeyemez-hale-gelmistir

Keskin, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez hale gelmiştir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, asgari ücretteki artışın Bağ-Kur primlerine yansıtılmaması gerektiğini ifade ederek, “Esnaf ve sanatkar Bağ-Kur’a sosyal güvenlik primini ödeyemez haldeyken Bağ-Kur primlerinde artış yapılması esnafımızı daha da olumsuz etkileyecektir” dedi.