canlı yayın
korkuluk- belediye-baskanindan-milletvekili-olur-mu giysimatik -vali-gul-gaziantep-dijital-donusume-hazir -chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi -balkan-kupasi-tokatta ekst-sonbaharda-sanat-dedi -tokat-resadiye-busurum-koyu-genclik-konseri kurs-uygulamasi egitim-bir-senden-uc-onemli-eylem-karari

KORKULUK olarak kullandığı ÇAPUT un ( Bez parçası)nı tarladaki EKİNİ KARGALAR dan korumasına Çiftçi devam etseydi bugün hala köyünde kalır mıydı!

Milletvekili ise şehirden uzak kalması nedeni ile sorunları duyduğu ile yapılanları gördüğü ile yapılacakları ise not kâğıdı ile takip ederek tecrübe kazanmıştır.

GİYİMİN ADRESİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Genç Profesyoneller Sertifika Ödül Töreni’nde Gaziantep’in dijital dönüşüme hazır olduğunu söyledi.

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet

Balkan Kupasını Tokat'a getirerek Şehrimize takım halinde en büyük başarıyı kazandıran Belediye Plevnespor Voleybol takımı kupayı Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na takdim

Sonbaharda Sanat etkinliği, EKST genel başkanı yazar Tiyatrocu, Erdem Kaya, nın sunumuyla başladı.

Büşürüm derneği başkanı Şakir Özdemir beyin açılış konuşması, ardından gençlik kolu başkanı Birkan Alkay ve kadınlar kolu başkanının konuşmasıyla devam etti.

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Şaban CEYLAN, Tokat DYK Kurs uygulamaları için İl MEM e talepte bulunduklarını belirtti

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN ÜÇ ÖNEMLİ EYLEM KARARI 1 - 2013 yılından bu yana devam ettirdiğimiz serbest kıyafet eylem kararı, 2- Geçen yıl aldığımız ‘mesai saatleri haricinde ve hafta

-tokat-bahcelievlerde-coskunun-adi-

TOKAT BAHÇELİEVLER’DE COŞKUNUN ADI

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmalarında büyük bir coşku ile karşılanıyor.

tokat-71-proje

TOKAT 71 PROJE

Yeni dönemde yapacağımız 71 Projeyi 2071 nesline armağan ederek, güzel bir Tokat Şehrini miras bırakacağız.

aday

ADAY

Belediye Başkan Aday

vali-barus-siyasi-parti-temsilcileri-ile-secim-guvenligi-toplantisi-gerceklestirdi

VALİ BARUŞ SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler ile ilgili görüşmek üzere Vali Aydın Baruş Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

vali-barus-kizilay-malatya-subesi-olagan-genel-kurul-kongresine-katildi

VALİ BARUŞ, KIZILAY MALATYA ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNE KATILDI

Vali Aydın Baruş, Kızılay Malatya Şube Başkanlığı seçimi için düzenlenen kongreye katıldı.

-turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-2-

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR 2

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz, ‘Hukukun üstün olmadığı bir ülkede reel ekonomiden bahsedilemez. Aynı zamanda ekonomik büyümeden de bahsedilemez. Hakkı üstün tutan bir ekonomi anlayışı güçlü siyaset ve güçlü meclisle olur.

turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-1

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR (1)

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz Ülkemiz bu zulüm aracından ancak ve ancak adil ekonomik düzen sayesinde kurtulabileceğini belirtti.