canlı yayın
baskan-guderden-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ANLAMLI ZİYARET

BATTALGAZİ’DE Kİ YÖNETİCİLER ŞEHİT AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Güder, “Bu güzel Anneler gününde şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ederek, hayır dualarını aldık” dedi.

yesilyurt-belediyesi-baskani-mehmet-cinar-engelli-ve-sehit-annelerini-unutmadi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ENGELLİ VE ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI!

“Annelerimiz Her Zaman Başımızın Tâcıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Şehit Annesi Gafure Tanrıverdi ile iki çocuğu engelli olan Fatma Hakan’ı evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

mtuden-covid-19surecinde-kuru-kayisi-ve-tarim-sektoru-konulu-e-panel

MTÜ’den “Covıd-19Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu E-Panel

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinin online olarak düzenlene çalıştay ile ortaya çıkan ve bir süre önce açıklanan “Kayısıda Çiçek Monilyası Raporunun” ardından yine online olarak “Covıd-19 Salgın Sürecinde Malatya’da Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu E-Panel düzenleniyor.

baskan-guderden-anneler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, “Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat geren annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

egitim-bir-senden-video-konferansla-kitap-kritigi

EĞİTİM BİR SEN’DEN VİDEO KONFERANSLA KİTAP KRİTİĞİ

Memur-Sen’in gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen’in Türkiye genelinde devam ettirdiği ve Eğitim Bir Sen Tokat 1 No’lu Şube’nin üç yıldır ilimizde uyguladığı “Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesinin kitap kritikleri bu sefer Pandemi nedeniyle Video konferans şeklinde yapıldı.

baskan-sadikoglundan-anneler-gunu-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, ve TOBB) Yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-anneler-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, mesajında annelerin haklarının asla ödenilemeyeceğini vurgulayarak, "Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır

baskan-dag-gorus-gazetesinin-47-kurulus-yil-donumu-mesaji

Başkan Dağ Görüş Gazetesinin 47. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya’mızın Eski Gazetelerinden görüş gazetesi 47. Yılına girmiştir. Malatya Görüş gazetesi hiçbir zaman çizgisini bozmayarak yoluna emin adımlarla devam ederek bu günlere gelmiştir

erzincanda-4-buyuklugunde-deprem

Erzincan'da 4 büyüklüğünde deprem

Erzincan'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili--mehmet-fendoglu-anneler-gunu-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizi hatırladığımız, unutulmaz duyguların yaşandığı önemli bir gün içerisindeyiz.

benzin-ve-motorine-zam

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 15 kuruş, motorinin ise 13 kuruş zam yapıldı

bakan-zehra-zumrut-selcuk-emekli-ayligi-odemeleri-15-22-mayista-yapilacak

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Emekli aylığı ödemeleri 15-22 Mayıs'ta yapılacak"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylığı ödemelerinin, öne çekilerek 15-22 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.

kuafor-ve-avmlerde-nelere-dikkat-edilmeli

Kuaför ve AVM’lerde nelere dikkat edilmeli

Konuyla ilgili konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Melike Yavuz ise kuaför ve AVM’lerde oluşabilecek olası tehlikeler hakkında bilgi vererek, virüsten nasıl korunmamız gerektiğini anlattı.

baskan-cinar-berber-kuafor-ve-guzellik-salonlarinda-ki-calismalari-yerinde-inceled

BAŞKAN ÇINAR, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA Kİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELED

“Hijyen Kurallarına Uyarsak Süreci Başarıyla Atlatırız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü kapılarını yeniden müşterilerine açacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında devam eden ilaçlama ve temizlik çalışmalarını yerinde takip ederek, esnaflara maske ve el dezenfektanı hediye etti.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan--ilhanin-anneler-gunu-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN İLHAN'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan ilhan: Annelerimizin günü kutlu olsun MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Anneler günü olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

tc-disisleri-bakanligi-avrupa-birligi-baskanligi

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı

Avrupa Birliği’nin “barış”, “özgürlük”, “eşitlik” ve “dayanışma” ideallerini bir kez daha hatırladığımız 9 Mayıs Avrupa Gününü Antakya Medeniyetler Korosu’nun büyüleyici konseriyle kutluyoruz.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.

baskan-zaferden-anneler-gunu-mesaji

Başkan Zafer’den Anneler Günü Mesajı

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Anneler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

yogun-bakimdaki-hasta-normal-servise-alindi

Yoğun bakımdaki hasta normal servise alındı

Yoğun bakımda takip ettiğimiz bir hastamızı daha bugün normal servise aldık. 77 yaşındaki Kiraz teyzemizi yaklaşık 24 günlük yoğun bakım sürecinin ardından test sonuçlarının negatifleşmesi ve şikayetlerinin gerilemesi üzerine bir süre normal serviste takip edecek ve herhangi bir olumsuz durum olmaması halinde evine taburcu edeceğiz.

gaziantepte-zimem-defteri-projesinin-ikincisi-tupgaz-bayiilerine

GAZİANTEP’TE ZİMEM DEFTERİ PROJESİNİN İKİNCİSİ TÜPGAZ BAYİİLERİNE…

Bu Sefer “Aş Ocakta Kalmasın” Diye Çıktılar Yola… Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi. Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 51 mahalledeki 210 tüpgaz bayiinin veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.