AKP
AKP

BU TAKIMA NE OLDU.....?

22 Aralık 2019 Pazar 20:32
bu-takima-ne-oldu

Belki de maç trafiğinin yoğun oluşu ve akabinde dinlenemeden 1 hafta içerisinde 3 maç yapmak. Belki de takım içinde her hafta teknik direktörümüzün rakip takıma göre taktiksel düşüncelerden dolayı futbolcu değişiklikleri ve futbolcuların yedek kalmasından kaynaklanan sorunlar…

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından akılcı oyun ile galip gelen takım, hiç dinlenmeden ziraat Türkiye kupasında zor olan bir maç oynadı. Turladı ve ilk 16 takım içinde. Rakip Sivasspor. Akabinde iç saha karşılaşmasında galibiyet için çıktığımız Rizespor maçında ummadığımız çok ama çok kötü futbol ile mağlup olduk. Futbolcular sahada döküldü. Aquah neden yedek halen anlayamıyoruz. Fofana neden formsuz mutlu değil bu takımda belliki. Donald orta sahada son haftaların en formsuz futbolcusu ama her hafta ilk 11’de.

Özer’den çok şey bekliyoruz ama hakikaten çok kötüydü .Mustafa Akbaş ve Hadebe’nin uyumsuzluğu bariz bir şekilde göze çarpmakta. Ayakta kalan Guılherme ve Sakıp’ta mağlubiyeti kurtaramadı. Velhasıl kelam hakkettiğimiz mağlubiyeti almış olduk. İlk yarı topla oynama oranında bariz bir üstünlüğümüz olsa da, futbolda golü bulamazsan kapalı defans için kadro çıkartamazsan veyahutta kapalı defansı açmada tehlikeli futbolcuların formsuz ruhsuz olursa sanırım mağlubiyet kaçınılmaz olur.

Adam akıllı defans kanat ve orta saha alınması gerek ilk yarı bitiminde yapılacak transferlerde. Umut Bulut kanaatimce tecrübesi ile takıma güç katacaktır.Yapılacak transferler her haliyle hazır olması gerekli. İkinci yarı ateşten çember olacak lig. Zorlu müsabakalar ve akabinde kupa karşılaşmaları. Guıherme’yi isteyen kulüpler olduğu kulaktan kulağa fısıltı gazetelerinde yer almakta. Kulübe getirisi olacaksa bence ısrarcı olmamak lazım. Nitekim Azubuıke’yi satarken şimdi arar olduk. Bu duruma düşmemek adına kulüp yöneticileri Guılherme konusunda daha dikkatli davranmak zorunda.

Sergen Yalçın güvendiğim bir hoca. Nitekim güvendiğimiz dağlara kar mı yağdı desek..Lig bitti hani o alışageldiğimiz ve akabinde ofansif futbol ile göz dolduran akabinde mağlup iken dahi takım diri bir şekilde mücadele eden takım şimdiler yok. Uçmuş gitmiş. Sebebi ise ideal 11’i halen kuramadığımız. Ve akabinde bunu Erol hoca’da çok yapıyordu takımla çok oynuyordu , Sergen hoca da bu kervana katılmış oldu. Futbol takımlarında en tehlikeli olay dır futbolcular üzerinden oynamak. Futbolcu bir küstümü daha onu takıma adapte etmekte zorlanırsın ve saçmalamaya başlarsın. Haftaya Gaziantep deplasmanı. Son maç ligin. Neden bir galibiyet olmasın.. 

Haberin etiketleri:

bakisgazetesi, BU, TAKIMA, NE, OLDU.....?


Haber okunma sayısı: 4486

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER