canlı yayın
emek-hirsizi-vanli baskan-eroglu-goz-yummuyor -tecavuz-girisimi feto-yemi-aktarildi fetonun-finans-kaynagi -abdestli-darbe-tesebbusu tso-da-yolsuzluk vatan-size-emanet- cemal-incesoyluer yoruma-acik

Bir skandalda haberimizi izinsiz alıp çarpıtarak yayın yapan Kemal Vanlı’dan Emek hırsızın, bilgiden belgeden yoksunsun

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ skandalı başlıklı haberimiz sonrası söz konusu TECAVÜZ olayının 3194 sayılı imar kanunun 18 maddesi uygulanması neticesinde meydana

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ girişim sonucu yetkililer suskun kaldı..

MOTAŞ’ın başıboş ve denetimsiz biçimde faaliyet gösterdiğini iddia ediyoruz, şirketin yolsuzluk, usulsüzlük zimmet ve hırsızlığa açık bir yönetim anlayışı ile yönetildiğini

BAKIŞ gazetesi olarak haberimizin takipçisi olduk ve 15 TEMMUZ FETÖ tarafından ülkemizde yapmak istedikleri darbe girişimi sonrası başarısız olmaları neticesinde…

Her zaman diyorum: Halkın gücünü aşacak hiçbir güç yoktur. Yeter ki halk, kandırılmasın.

Tokat TSO nun kasası boşaltılırken TSO Başkanı Arat’ın haberi yokmuydu?

Futbol müsabakasında tribünde maç izleyen seyircilerin çoğu, hakem, sporcu, teknik heyet olurlar. Verilen karara itiraz eder, futbolcu gol kaçırınca şöyle vuracaktı der, kimi takımın

Öyle bir geçer zaman ki…

Yaşanan, düşünülen, olmuş bitmiş veya olacak herhangi bir konu üzerinde; Sizlerin kendi özgür bilinçleri ile gelenek, görenek ve yetişme tarzları, aile yapıları çerçevesinde farklı

chp-kum-gibi-kayiyor

CHP KUM GİBİ KAYIYOR

CHP İl Başkanı Kum; Ben işimi yapana bakarım ben ne yaptırılması gerekiyorsa Vali Yılmaz’a söyledim sağ olsun hemen hemen hepsini yerine getirdi.

medya-yalan-yaziyor-

MEDYA YALAN YAZIYOR (!)

Bakış gazetesi elindeki belge ve bilgiler ışığında kurulduğu günden bu güne kamu yararını ön plân da tutup kamuoyunu aydınlatma açısından haberlerini yaptı. Ne yazık ki bazı çıkarcı siyasîler ve dalkavukları tarafından Gazetemiz aleyhine karalama kampanyası başlatıldı. Sözde “Medya yalan yazıyor” lafını temcit plavı gibi kullanmaya başladılar. Bakış gazetesi olarak diyoruz ki “ONLAR YALAN SÖYLÜYOR”

-tehlike-canlari-calmaya-basladi

TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Çevre yolundaki heyelan tehlikesi nedeni ile evlerin boşaltılması için tebligat yapıldığını belirtti

yillar-sonra-gelen-basari

YILLAR SONRA GELEN BAŞARI

Karate İl Temsilcisi Resul Uluca, yıllardır şampiyonalarda derece çıkartamayan Malatya geçtiğimiz gün yapılan Türkiye şampiyonasında Aygören'in başarısının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

ben-katil-degilim

BEN KATİL DEĞİLİM

Kaza sonrası dirksiyon başında olmadığını iddia eden A.D den şok itiraf “ BEN KATİL DEĞİLİM” 7 yıldır şoku üzerimden atamadım.

gavurun-kalkanindan-hayir-gelmez

GAVURUN KALKANINDAN HAYIR GELMEZ

Saadet Partisi Tokat İl Teşkilatı tarafından PATRİOTLARA karşı Türkiye genelinde başlatılan ‘Milli Yürüyüş’ün ardından, Tokat’ta da bir basın açıklaması eylemi yapıldı.

patriotlar-turkiyeyi-korumak-icin-degil-islam-ulkelerini-birbiriyle-savastirmak-icin-getiriliyor

“PATRİOTLAR TÜRKİYE’Yİ KORUMAK İÇİN DEĞİL, İSLAM ÜLKELERİNİ BİRBİRİYLE SAVAŞTIRMAK İÇİN GETİRİLİYOR

Tokat Saadet Partisi İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, , “Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür” dedi.

kultur-sarayi-bahcesine-gunduz-kondu-bina

KÜLTÜR SARAYI BAHÇESİNE GÜNDÜZ KONDU BİNA

Tokat’ta İl Özel İdaresi nin de bulunduğu Atatürk kültür sarayının bahçesinde yapılan imarsız, plansız, ruhsatsız bina akıllarda soru işareti bıraktı.

hastanelerimizde-neler-oluyor

HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR?

BAKIŞ GAZETESİNDEN ŞOK ARAŞTIRMA DOSYALARI. HASTANELERİMİZDE NELER OLUYOR...Hekim hatalarından dolayı ölmemesi gereken insanların ölüyor mu? Sakat kalmaması gereken kişiler sakat mı kalıyor?

-kapilar-yuzume-kapaniyor

KAPILAR YÜZÜME KAPANIYOR.

Ramazan Yılmaz, son olarak yetkililere sesleniyor.Bana iş verin..

patriotlar-gelmesin-biz-geliyoruz-

“Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz”

Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin hedefi İran’dan sonra Türkiye olacaktır.

yurt-kur-da-farkindalik-semineri

YURT-KUR DA FARKINDALIK SEMİNERİ

Liderlik seminerlerinden, kişisel gelişim seminerlerine kadar ekili uygulamalar yapan Yurt Kur son olaraktan Farkında’lık seminerleri düzenledi.

otomobil-kacakcilarina-darbe

OTOMOBİL KAÇAKÇILARINA DARBE

SURİYE’DEKİ KARIŞIKLIKTAN FAYDALANARAK LÜKS OTOMOBİL KAÇAKÇILIĞI YAPMAK İSTEYENLERE OPEREASYON

tokatspor-3-0-ofspor

TOKATSPOR 3-0 OFSPOR

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele dene Tokatspor, Ofspor galibiyeti ile galibiyet serisini sürdürdü.

-----mayalara-inat-dunyanin-son-gununde-parti-

Maya’lara inat Dünya’nın son Gününde Parti

Partinin sloganı ise çoktan belli “Dünya’nın son günü de olsa keyfini bozma”

----yurt-kur-da-liderlik-seminerleri-devam-ediyor

YURT KUR DA LİDERLİK SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Kişisel Gelişim Seminerleri, Farkındalık Seminerleri ve Kariyer seminerleri düzenlenmekte. Bu bağlamda Tokat Öğrenci Yurdunda a Liderlik seminerleri devam etmektedir.

erdogan-sultan-olmayi-bekliyor

Erdoğan sultan olmayı bekliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”AKP’nin başkanlık sistemindeki gizli niyeti ve amacı, ’yönetim modeli’ adı altında rejim değişikliğidir” iddiasında bulundu.

genclerimizi-gelecege-hazirlamaya-calisiyoruz

Gençlerimizi geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Tokat öğrenci Yurt Müdürlüğünce Kişisel gelişim seminerleri düzenledi.

barzaniye-alkis-tuttu-mu

BARZANİ'YE ALKIŞ TUTTU MU?

MHP Tokat İl Başkanı Murat polat, O kongrede Sayın Eroğlu, Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye slogan atmış mıdır? Atmadıysa atanları alkışlamış mıdır? Alkışlamadıysa slogan atanlara tepki gösterebilmiş midir? Bunun cevabını istiyorum.

ornek-dayanisma

ÖRNEK DAYANIŞMA

Gaziantepspor ve Urfaspor Taraftar Dernek başkanları Kızıl’ı ziyaret etti