canlı yayın
emek-hirsizi-vanli baskan-eroglu-goz-yummuyor -tecavuz-girisimi feto-yemi-aktarildi fetonun-finans-kaynagi -abdestli-darbe-tesebbusu tso-da-yolsuzluk vatan-size-emanet- cemal-incesoyluer yoruma-acik

Bir skandalda haberimizi izinsiz alıp çarpıtarak yayın yapan Kemal Vanlı’dan Emek hırsızın, bilgiden belgeden yoksunsun

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ skandalı başlıklı haberimiz sonrası söz konusu TECAVÜZ olayının 3194 sayılı imar kanunun 18 maddesi uygulanması neticesinde meydana

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ girişim sonucu yetkililer suskun kaldı..

MOTAŞ’ın başıboş ve denetimsiz biçimde faaliyet gösterdiğini iddia ediyoruz, şirketin yolsuzluk, usulsüzlük zimmet ve hırsızlığa açık bir yönetim anlayışı ile yönetildiğini

BAKIŞ gazetesi olarak haberimizin takipçisi olduk ve 15 TEMMUZ FETÖ tarafından ülkemizde yapmak istedikleri darbe girişimi sonrası başarısız olmaları neticesinde…

Her zaman diyorum: Halkın gücünü aşacak hiçbir güç yoktur. Yeter ki halk, kandırılmasın.

Tokat TSO nun kasası boşaltılırken TSO Başkanı Arat’ın haberi yokmuydu?

Futbol müsabakasında tribünde maç izleyen seyircilerin çoğu, hakem, sporcu, teknik heyet olurlar. Verilen karara itiraz eder, futbolcu gol kaçırınca şöyle vuracaktı der, kimi takımın

Öyle bir geçer zaman ki…

Yaşanan, düşünülen, olmuş bitmiş veya olacak herhangi bir konu üzerinde; Sizlerin kendi özgür bilinçleri ile gelenek, görenek ve yetişme tarzları, aile yapıları çerçevesinde farklı

saglikta-sorunlar-ne-zaman-bitecek

SAĞLIKTA SORUNLAR NE ZAMAN BİTECEK?

MHP Tokat milletvekili Dr. Reşat Doğru, İnsanın ruhen ve bedenen bir bütün olarak ömrünün sonuna kadar yaşaması en önemli hedefidir. Hiç kimse bedenen ve ruhen sosyal yönden yaşam mücadelesinde zayıf ve güçsüz olmak istemez. Bu yönden bakılınca sağlık sektörünün ve onu sunan kurumların ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkmakta olduğunu belirtti.

gaziantepte-yolsuzluk

GAZİANTEP'TE YOLSUZLUK

Bakan Yazıcı, söz konusu kooperatif hakkında bakanlığına intikal eden şikayetler ile ilgili olarak Bakanlık ve TESKOMB müfettişlerinin denetim yaptığını belirterek, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunun ilgili maddeleri ile TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında çok sayıda suç unsurunun tespit edildiğini kaydetti.

oda-baskani-amacina-ulasti-mi

ODA BAŞKANI AMACINA ULAŞTI MI?

TOKAT BAKKALLAR MANİFATURACILAR ve TUHAFİYECİLER ODASI YETKİLİ KURUMLARIN ÜCRETSİZ VERDİĞİ KURS BEDELİ İÇİN 50 TL ALDI. ODANIN GİDERLERİ İÇİN ALDIĞI PARANIN TOPLAMI NE KADAR OLDU?

-yandi-bitti-kul-oldu

YANDI BİTTİ KÜL OLDU

Milli eğitim Müdürlüğü tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Ortaokulunda haberimizde belirttiğimiz konular hakkında yapılan işin niteliği ve ödemenin devlet tarafından yapıldığına ait faturaların ve belgelerin açıklanmasını bekliyoruz.

yuce-turk-milleti-devletine-sahip-cik

YÜCE TÜRK MİLLETİ DEVLETİNE SAHİP ÇIK

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun TBMM Genel Kurulunda görüşülmekte olan 629 sıra sayılı Terörün sona erdirilmesi ve toplumsal bütünleşmenin güçlendirilmesine dair Kanun Tasarısının 4. Maddesi üzerinde konuşma yaptı.

dunya-turklugu-yine-kan-agliyor

DÜNYA TÜRKLÜĞÜ YİNE KAN AĞLIYOR

Tokat MHP Milletvekili Reşaat Doğru, yapmış olduğu açılmada Ülkemizde Diyarbakır’da Türk bayrağının indirilmesi sonrasında Irak’ta Musul’da konsolosluğumuzun IŞİD terör örgütünce basılması ve bayrağımızın indirilmesi Türkmenlere yapılan saldırılar ve katliamlar herkesi düşündürmelidir vurgusunu yaptı.

turgevemi-verildi

TÜRGEV'EMİ VERİLDİ?

Eski hal binası arazisi TÜRGEV’e mi devredildi?

ben-oda-baskaniyim

BEN ODA BAŞKANIYIM(!)

TOKAT BAKKALLAR MANİFATURACILAR ve TUHAFİYECİLER ODASI YETKİLİ KURUMLARIN ÜCRETSİZ VERDİĞİ KURS BEDELİ İÇİN 50 TL ALINMASI ESNAFI ZOR DURUMDA BIRAKTI.

caresiz-bekleyis

ÇARESİZ BEKLEYİŞ

Gaziantep’te yaşayan 10 kişilik Kurtlar Ailesi, böbrek yetmezliği kabusu yaşıyor. İki ferdini bu hastalık yüzünden kaybeden ailenin iki ferdi daha aynı hastalığa yakalandı. Anne Fatma Kurtlar ve oğlu Bülent şu anda ölüme her gün biraz daha yaklaşıyor.

31-mart-sabahi-besmele-ile-ise-basliyoruz

31 MART SABAHI BESMELE İLE İŞE BAŞLIYORUZ

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Bilal Metehan Aydın, seçime sayılı günler kala halktan aldığımız yoğun ilgi ve desteklerden dolayı 31 Mart ta Bismillah deyip işe koyulacağını belirtti.

on--defa-dusunelim-bir-karar-verelim

On defa düşünelim, bir karar verelim

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnşat mühendisi Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarını sanayi esnafını ziyaret ederek gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında esnafın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı.

chp-adayi-istifa-etti

CHP ADAYI İSTİFA ETTİ

Tokat CHP belediye Başkan adayı istifa etti..

tokat-bizim-gidecek-baska-yerimiz-yok

Tokat bizim gidecek başka yerimiz yok

Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim.

keles-sizin-oylariniz-benim-onurum-ve-serefimdir

KELEŞ “SİZİN OYLARINIZ BENİM ONURUM VE ŞEREFİMDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Eğitimci – Yazar Hakan Keleş’i Kendi köyü olan Doğanlar bağrına bastı.

kernekte-cok-ozel-bir-proje

KERNEK’TE ÇOK ÖZEL BİR PROJE

Malatya belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek’te devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

tokatin-bes-yil-beklemeye-tahammulu-yok

TOKAT’IN BEŞ YIL BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarında il özel idaresi personelini ziyaret etti.

bilboardlarin-degil-gonullerin-adayi-aydin

BİLBOARDLARIN DEĞİL, GÖNÜLLERİN ADAYI AYDIN

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar

siz-islami-partisniz-dediler-kapattilar

SİZ İSLAMİ PARTİSNİZ DEDİLER KAPATTILAR

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına yeni mahallede milli görüş çizgilerini anlatarak devam etti.

---kaybedecek-bir-dakika-yok

KAYBEDECEK BİR DAKİKA YOK

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına devam ediyor.

oyumu-akp-ye-verecegim

OYUMU AKP YE VERECEĞİM

Tokat CHP il Başkanı Duran Kum "Sayın Tayyip Erdoğan Tokat'tan belediye Başkan adayı olsun CHP li olarak oyumu AKP ye vereceğim"