canlı yayın

AYGÖREN MİLLİ TAKIMDA

13 Temmuz 2013 Cumartesi 10:33
aygoren-milli-takimda

Karate İl Temsilcisi Resul Uluca, Caner Aygören’in Türk Milli takımı kampına çağrılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 Malatyalı karate sporcusu +70 kilogramda Caner Aygören Uluslar arası palandöken yıldızlar karate turnuvasına çağırıldı.
 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Malatya karate il temsilcisi Resul Uluca hedefimiz Malatya dan Milli takıma sporcu kazandırmak idi onu da sporcumuzun üstün başarısı ile gösterdik.

 

 

 

İl temsilcisi Uluca, Türkiye Karate Federasyonu'nun 28 Şubat - 3 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir'de düzenlediği Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası'nda +70 kilogramda yarışan Malatyalı sporcu Caner Aygören, Türkiye üçüncülüğünü elde etmesinin ardından, sporcumuz çalışmalarına aralıksız devam etti ve bunun başarısı olarak Erzurum palandöken de yapılacak olan Uluslar arası yıldızlar karate turnuvasında yarışmak üzere Türk Milli takımına davet edildi.

  Karate İl Temsilcisi Resul Uluca, bizim hedefimiz vardı ve o hedefi de yakaladık ve bununla birlikte birkaç sporcu kardeşlerimizi de Milli takıma kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yıllardır şampiyonalarda derece çıkartamayan Malatya geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye şampiyonasında Aygören'in başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek hedefimize üç buçuk yıl önce söz vermiş idik Milli takıma sporcu kazandıracağız. Malatya olarak Milli takıma sporcu kazandırmamızın gururunu yaşıyoruz.

 

 

 


   İl temsilcisi Uluca,Türkiye şampiyonası sonrası 3. cü olan sporcumuz Aygören’in Karate Milli Takım Kampı'na çağrılacağını açıklamış idik. İşte o beklediğimiz gün geldi. Erzurum Palandöken de yapılacak Uluslar arası yıldızlar karate turnuvasında sporcumuz Caner Aygören Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum dedi.

 

Haber Kaynağı: YHA



Haber okunma sayısı: 4594

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER