canlı yayın

AKP’NİN TERÖRLE MÜCALE GÜCÜ KALMAMIŞTIR

01 Eylül 2012 Cumartesi 10:30
akpnin-terorle-mucale-gucu-kalmamistir

MHP Genel Başkan yardımcısı tokat Milletvekili Reşat Doğru Yapmış olduğu açıklamada, Terör ülkemizin her yanına yayılıyor vurgusunu yaptı.

 AKP İktidarının son on yılda Türkiye’yi getirdiği nokta budur diyen Doğru açıklamsına şu şekilde devam etti. Son günlerde terör mübarek ramazan bayramında bile halkımıza büyük acılar yaşatmıştı. Ülkemiz üzerine karabulutlar çöreklenmiş, ihanetler ve değişik tuzaklarla karşı karşıya kalmıştır. AKP iktidarı sayesinde terörle gizli ve açık olarak müzakereye dönüştürüldüğü görülmüştür. Etnik taassup ve ırkçılık birlik ve beraberliğimizi bozacak noktaya gelmiştir. Milli kimliğimiz ve devletimiz ağır kuşatma altındadır. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Türk Milletinden ve milliyetçiliğinden rahatsız olduğunu maalesef beyanları ile açıklamaktadır. Bunlarda PKK’nın ekmeğine yağ çalmaktadır.

Ramazanla ve Müslümanlıkla ilgisi olmayan, katil terör örgütü PKK saldırılarına devam ediyor. Ortadoğu’daki siyasi ortamdan faydalanmak ve dikkatleri Güneydoğu’ya çekmek istiyor. AKP iktidarının; Türkiye’nin dış politikasında ve özellikle Ortadoğu politikasındaki yanlışlar, terör açılımları sayesinde terör ümitlenmiş ve azmıştır. Oysa ciddiyetten uzak hayali ve romantik projelerle terörle mücadele edilemeyeceğini AKP iktidarı halâ anlamış değildir.

Son yıllarda Türkiye bütün komşuları ve herkesle kavgalı hale gelmiştir. Ülkemizi kullanan dış güçler yarın bize karşı başkalarını kullanabilir. Şu anda Suriye’nin karşılaştığı manzara ile yarın ülkemiz karşı karşıya kalabilir ve Türkiye iç çatışmaya sürüklenebilir. Zaten BOP ’un hedefi     de Ortadoğu’daki ülkelerin sınırlarını değiştirmek ve kendi çıkarlarına uygun uydu devletleri oluşturmaktır. Bunu gerçekleştirmek için Güneydoğudaki halkı kışkırtarak güvenlik güçlerine karşı     kalkan oluşturmak istiyor. PKK böylece bölgede kan akıtarak, halkı güvensiz hale getirmek   istiyor. Sonuçta bölgede kitle hareketleriyle kurtarılmış bölgeler kurmak istiyor.

 Son on yılda terörü azdıran uygulamaların terörle mücadele edenlerin maalesef önüne geçtiği görülmüştür. ’Öl ama öldürme, savunmada kal’’ anlayışı güvenlik güçlerinin işini zorlaştırmıştır. Ayrıca terörün ekonomik kaynaklarının kurutulmamış tam tersine Barzani ve Kuzey Irak’ın güçlenmesi için her şey yapılmıştır. Sınırımızın ötesindeki terör kampları için gerekli önlemler halâ alınmamıştır. Terör kampları faaliyetini artırarak devam etmektedir.

Buradan AKP iktidarını ve özellikle Sayın Başbakanı tekrar uyarmak istiyoruz PKK ve terörle müzakereden vazgeç, terörle mücadele et. Artık TV gaziantep bayan escort ekranlarında şikâyet edeceğine gereğini yap.

Sayın Başbakan teröre karşı olmak yetmiyor, terörün oluşmasına imkân sağlayan ortamları oluşturmaktan da vazgeç.

Terörü bir kez daha lanetlediğini belirten Doğru son olarak, Bunu yapanlar MHP iktidarında yanına kalmayacağının bilinmesini istiyorum. Dedi.

Haber Kaynağı: BAKIŞ



Haber okunma sayısı: 2484

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER