AKP
AKP

YİĞİT'TEN YİĞİTÇE ADIM

21 Şubat 2015 Cumartesi 09:19
yigitten-yigitce-adim

Küçüklüğünden bu güne AK Partiye gönül vermiş sevdalı bir ailede yetişen Yiğit ten Yiğitçe adım.. 28 Yaşında Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit Tokat AK Parti Milletvekilliği için A.Aday olduğunu açıkladı.

Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, adaylık dosyasını Tokat il Başkanı Muhsin Kurulay’a teslim etti.

Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, A.Adaylığı ile ilgili düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Ak Parti’ye hizmet etmiş bulunan tüm Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Belde Başkanlarımıza, Partimizin her kademesinde görev almış yönetim kurulu üyelerine ve partimizin herhangi bir biriminde katkı sağlamış, emek vermiş tüm kardeşlerimizin çabalarını saygıyla takdir ediyorum ve hepsine teşekkür etti.

Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, basın açıklamsına şu şekilde devam etti. Değerli Kardeşlerim; Davamız millete hizmet etme davasıdır. Davamızın bir neferi olarak ülkemize hakkıyla hizmet etmeye aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Beddua edenlerle değil, hayır duası yapanlarla bu ülkeyi daha da yukarı taşımak için el birliği ile çalışacağız vurgusunu yaptı.

  Çok saygıdeğer dava arkadaşlarım, diyerek basın açıklamasına devam eden Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Yeni Türkiye yolunda sevdası millet, davası hizmet olan 2023 yolunda 2015 seçimleri daha çok önem arz etmektedir İstikrarın devamı için, hükümet politikalarının devamı için, gençliğimizin, geleceğimizin, yarınlarımızın, umutlarımızın ve güçlü yeni Türkiye sevdası için, gönüllü çıktığımız bu kutlu sevda ve dava yolunda içimizdeki sorumluluk, ülke ve millet sevgimiz adına yüreklerimizle bu ülkeye hizmeti görev kabul eden, millete efendi değil, hizmetkâr olan devlet büyüklerimize, Allah rızası için elimizden ne geliyorsa hiçbir beklenti ve karşılık beklemeksizin destek olmak zorundayız ifadelerini kullandı

  
Yeni Türkiye yolunda, durmak yok, yola devam arkadaşlar diyen Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Bu kutlu davada katkı sunma adına 2015 seçimlerinde Tokat milletvekili aday adayı olmak istiyorum. Ülkemizin tüm sorunlarına cesaretle eğildiği ve güçlü bir irade ortaya koyduğu için Ak Parti’de siyaset yapmak istediğini belirtti.

  Ak Parti’den aday adayı olan tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime milletimize hizmet adına aldıkları bu cesur karardan dolayı teşekkür ederek , başarılar diliyen Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Birlikte olursak daha anlamlı oluruz. Allah hepimizin yolunu açık etsin ifadelerini kullandı..

 *Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Allah ne yazdıysa o olur.

*Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Biz Ak Parti ailesi olarak çok cesuruz ve biliyoruz ki cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.

*Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Ak Parti bir kalitedir ve kalite asla tesadüf değildir.

*Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Söylenecek söz kalmadığında, dudaktan dökülen tek sözdür: “HAYIRLISI”.

*Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Uzun lafın kısası, hayatta her şey KISMET!

*Tokat AK Parti Milletvekili A.Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, SAYGILARIMLA her şey TOKAT için her şey Türkiye için. Durmak yok, yola devam!

Tokat AK Parti Milletvekili A. Adayı Yüksek Bilgisayar Mühendisi Melike Yiğit, Öz geçmişini şu şekilde açıkladı¸ 04.04.1987 yılında Tokat’ta doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Tokat Gazi Osman Paşa İlköğretim okulu ve Tokat Gazi Osman Paşa Lisesi’nde tamamladım. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimimi İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okul birincisi olarak tamamladıktan sonra aynı üniversite ve bölümde Doktora Programına kayıt oldum. Doktora eğitimime fakülte birincisi olarak devam etmekteyim.

Akademik kariyerim boyunca akıllı enerji sistemleri konusunda çalışmalar yaptım ve uluslar arası alanda İngilizce makaleler yazdım. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede İtalyanca bilmekteyim. Yazdığım makaleler uluslar arası dergilerde yayınlandı. Akıllı enerji sistemleri konusunda doktora yapıyor olmamın nedeni bu alana duyulan ihtiyacın her geçen gün artması ve buna istinaden yapılması gereken çalışmaların gerekliliğidir. En önemlisi de dünya için, ülkemiz için ve insanlık için verimli, kullanılabilir ve fayda sağlayan buluş yapma isteğim beni bu alanda araştırma yapmaya yönlendirmiştir. Akademik kariyerime devam ederken aynı zamanda Alcatel-Lucent, Huawei ve Avea gibi büyük şirketlerde çalıştım. Şu anda Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Departmanında Yüksek Bilgisayar Mühendisi olarak ülkeme hizmet etmekteyim. Yaptığım çalışmalarımı milletime sunmak ve genç bir aday olarak gelecek nesillere örnek olmak için bu yola çıktım. Davam bilinçli bir birey olarak ülkeme ve milletime hizmet etmektir. Ak Parti’nin siyasi yelpazesinde aktif olarak görev almadım ancak Tokat Ak Parti kurucularından olan bir ailenin ferdiyim. Küçüklüğümden bu zamana kadar Ak Parti’ye sevdalı
bir ailede yetiştim.
HABER VİDEO: 

 

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, AK PARTİ, Melike Yiğit, Milletvekili


Haber okunma sayısı: 4901

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • HAYIRLISI

    Misafir KISMET 25 Şubat 2015 20:53

  • muhteşem

    Misafir genç beyinlere ihtiyaç var 09 Mart 2015 02:52

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ