canlı yayın

TOKAT’IN BEŞ YIL BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

04 Mart 2014 Salı 07:30
tokatin-bes-yil-beklemeye-tahammulu-yok

Tokat Saadet partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarında il özel idaresi personelini ziyaret etti.

   İl Genel Sekreteri Recep Gökçe’yi makamında ziyaret eden Aydın, “Tokat belediyesi hem muhtarları hem Özle idareyi kucaklayarak sevdamız Tokat’ı biradım ileriye götürmek, iyi bir Tokat’ı elbirliği ile yürütmek” olduğunu belirtti.

Tokat’ın bir 5 yıla daha tahammülü kalmadı

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan adayı Bilal Metehan Aydın seçimin öneminden bahsederek “Oy vermek on-onbeş saniye sürüyor ama o oy bizimle beşyıl birlikte gelecek. Bizim projelerimiz ve yaptıklarımızı biliyorsunuzdur diyerek görevin ehil insanlara verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. “Tercih yaparken beş yıl süre ile Tokat’a ve sizlere hizmet edecek bir belediye başkanı seçeceksiniz Tokat’ta yaşayan bütün kardeşlerimize hangi düşüncede olursa olsun hepsini kardeş biliyoruz, hepsine aynı mesafedeyiz ve herkese aynı şekilde hizmet götüreceğiz.” “Yaşanabilir bir Tokat’ı hep birlikte el ele vererek yapa bilmek için aday olduğunu belirtti.

 


Bu iş bilgi ve beceri işidir.

Belediye başkanlığı görevinin önemli bir görev olduğunu ifade eden Aydın, “Bu bilgi ve beceri işi. Lafla peynir gemisi yürümez. Yıllar önce Tokat için söyledik. Şehrin birkaç bölgesinde yolları açtık, otogarı getirdik ve Tokat dengeli bir şekilde büyüyen bir kent haline geldi. Şimdi başka bir tarihi dönemecin eşiğindeyiz. Gelişen Tokat için tarihi bir dönemeç noktasıdır. Burada alınacak bir yanlış karar buradaki yönetimin ehil olmayan, Ankara’dan yönetilen, Ankara çalacak burada oynayacak bir yapı ile sistemi yöneten birilerinin eline geçerse Tokat’a yazık olur. Geleceği karanlık bir noktaya doğru gider. Hizmetler adil bir şekilde dağıtılmalıdır. Hizmetler ehliyet ve liyakat ölçülerine göre insanlara teslim edilmelidir” diyerek vatandaştan ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmalırını istedi.

 
 
Geldiğimizde bir tane park vardı

Seçim çalışmaları esnasında vatandaşa yapacaklarını anlatan Aydın, vatandaşın isteğini sorunca çocuk parkı istendi. Bu istek karşısında göreve geldiklerinde bir tane park olduğunu belirten Aydın, 27 taneye çıkartıklarını söyledi.

18. Madde ile çok eleştiri aldıklarını belirten Aydın, 18 maddeden dolayı inanılmaz ölçüde park alanları çıktı. Zannedersem %20 si kullanılır hale getirildi. Diğer % 80 i duruyor. Mutlaka mahallelerde park alanı yarılmış bölgeler muhakkak vardır. İnşallah görteve geldiğimizde perk yapılmayan alanları yapmaya geleceğini söyledi.

 


Geziye esnaf ziyaret ile devam edildi

Tokat Saadet partisi belediye başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın Özel İdaresi personel ziyareti sonrası karşıyaka mahallesi esnafını ziyeret etti.

” İşinde uzman olmayan bir kişiyi belediye başkanı seçtiğiniz zaman, beynin algılama kapasitesine göre en az bir en çok iki sene içerisinde belediyeyi öğrenir diyen Aydın, burda Tokat’ın iki senesine mal olur. Zaten beş yılda bir yapılıyor bu seçim. Burada iki senesini çıkarttığınız zaman geriye kalır üç yıl. İşi bilip besmeleyi çektikten sonra zaten son senede seçime ayrılan süre oluyor. Bu nedenle Tokat’ın kaybedecek bir dakikası dahi yoktur dedi. Allah nasip ederse 30 Mart akşamı, belediye Başkanı olduğumuz zaman biz Tokat belediyesinde ne yapalım hesabını yapmayacağız. Bilgimiz, projelerimiz hazır olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, 5, yıl, Saadet, Başkan, Bilal, aydın


Haber okunma sayısı: 2953

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER