canlı yayın

SİZ İSLAMİ PARTİSNİZ DEDİLER KAPATTILAR

12 Şubat 2014 Çarşamba 07:21
siz-islami-partisniz-dediler-kapattilar

Tokat Saadet Partisi belediye Başkan adayı İnş. Müh. Bilal Metehan Aydın seçim çalışmalarına yeni mahallede milli görüş çizgilerini anlatarak devam etti.

    Siz İslami partisiniz dediler kapattılar diyen Aydın, Milli görüş deyince Saadet Partisi olarak belediyeciliğin, milli görüş partilerin beşinci partisiyiz. Peki diğer partilerimize ne oldu diyecek seniz bizim dört tane siyasi partimiz kapandı. Benden yaşça daha büyük olanlar, emsal olanlar bilirler. Bu dört siyasi partimiz neden kapandı. Biz yolsuzluk mu yaptık? Hayır. Biz hırsızlık mı yaptık? Hayır. Birinin malına göz mü diktik? Hayır. Peki bizi neden kapattılar. Bunu da bir tek sebeple kapattılar. Bunun sebebi olarak siz İslami bir partisiniz dediler. Hepiniz, hepimiz bu gerçeği biliyoruz ve beşinci siyasi partimizi de bu niyetle milli görüş çizgisinden ayrılmadan kurduklarını belirtti.

    Onbir yıl değil, onbir ay iktidarda kalabildik

 Aydın, Milli görüş hepimizin malumu olduğu üzere 1996-1997 yılında rahmetli Erbakan hocamızın Başbakanlığında bir hükümet kurdu. Bu hükümette onbir ay kalabildik. Onbir yıl değil onbir ay Doğruyol partisi ile birlikte biz hükümet olarak Türkiye’yi yönetmeye talip olduk ve bu hakkı elde ettik. Onbir ayda neler yaptığımızın bir tanesini söylesem, sizlerde en az on tanesini sayacak olanlar vardır. Biz iktidara geldiğimizden Biray sonra memura %50 zam verdik. Peki biz cebimizde para ile mi geldik? Hayır. Türkiye’nin kaynakları ile bulduk. Yetimi? Yetmedi. Emekli olan kardeşlerimize onbir ay boyunca %300 zam verdik. Bugün emekli büyüklerimizin boğazından herhangi bir rızık geçiyorsa bunun üç katının az olmamasının sebebini Erbakan hocamız sağladığını belirtti

 Belediye denilince Nizamettin Aydın adını kimse unutmuyor

 Biz bu imkânları insanlara neyle sağladık diyen Aydın, bir yerlerden paramı getirdik? Hayır. Türkiye’nin kendi kaynakları ile biz bunları başarabildik. Ve biz milli görüş partileri olarak 1994 ve 2004 yılları arasında muhterem babamla birlikte on yıl boyunca Refah partili, milli görüş partisi olarak idare edildi. Herkes şuan belediyecilik denilince, belediye Başkanlı denilince Nizamettin adını hiç kimse unutmuyor. Biz ülkede iyi şeyler yaptığımız gibi bu şehirde de on yıl boyunca hakikaten gelmiş geçmiş belediye Başkanlarının yapabildiklerinden daha fazla icraatları başarabildik. Peki, saydığım bu iki kişi kim. Biri rahmetli Erbakan hocamız ve Nizamettin Aydın. Bu iki kişi çok zeki oldukları için bunları başarmış değiller. Bunlar çok gayretlerinden dolayı da başarılı olmuş değiller. Milli görüş demek sadece siyasi bir anlam olarak düşünmemek lazım. Milli görüşün belli bir prensipleri vardır. Belli idealleri vardır ve belli niyetleri var olduğunu vurguladı.

İbadet aşkı ile çalışacağız

 Bu niyetler ve bu prensiplerle içimizden herhangi birisi belediye Başkanı, milletvekili olduğun da inanınki bu prensipler olduğu müddetçe başarmama ihtimali yok olduğunu söyleyen Aydın, Bu prensipler önemli olduğu için bizim neden başarılı olduğumuz açısından anlatıyoruz. Prensiplerimizden bir tanesi, ibadet aşkı ile çalışacağız. Tokat belediyesinde gecenin ikisinde de, gecenin onbirin de ve sabahın dokuzunda da belediye Başkanını sokakta görüyorduk. Uyumaz mıydık, biz insan değimliydik, bizimde siler gibi ihtiyacımız yok muydu? Vardı. Ama prensiplerimiz ibadet aşkı ile çalışmak olunca gecenin ikisinde de, sabahın sekizinde de bizi görüyordunuz. İşte bu aşkla biz çalıştık. Bu aşkla on yıl boyunca, onbir ay iktidar olan bir siyasi hareketin, siyasi partinin geriye kalan dokuz senenin dokuz senesi de muhalefet olmasına rağmen gelmiş geçmiş belediyecilik hizmetlerinden fazla on katı hizmet yapabildik. Biz on yılda belediyenin gelirlerini % 189 arttırdık. İktidar partisinin tek başına iktidarın belediyesi % 3,5 arttığını belirtti.

 Bırakın iki kat düşünmeyi biz Milli görüş olarak 189 kat yapmışız.

Tek başına iktidar olan hükümet yağmasa da damlatırdı en azından diyen Aydın,  Bu tokat’a daha güzel şeyler yapabilirdi. Oma 3,5 kat arttıra bilmiş. Hani bir yerlerde diyorlar Tokat için iki kat düşün, o bile 3,5 kat düşünmüş. Bırakın iki kat düşünmeyi biz Milli görüş olarak 189 kat yapmışız. Biz bu prensiplere sahip olduğumuz müddetçe ekibimizle, içimizdeki çalışma ruhu ile yine başarabileceğiz. Bizim iktidara ihtiyacımız yok. Bizim personelimiz ile birlikte bu Tokat’ı ele alarak hak ettiği noktaya çıkartmak için gayretlerimiz var. Biz partizanlık yapmayacağız dedi.


Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, SP, Belediye, Başkan, aday, Bilal, Aydın, Onbir


Haber okunma sayısı: 2892

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER