canlı yayın

“PATRİOTLAR TÜRKİYE’Yİ KORUMAK İÇİN DEĞİL, İSLAM ÜLKELERİNİ BİRBİRİYLE SAVAŞTIRMAK İÇİN GETİRİLİYOR

24 Ocak 2013 Perşembe 08:15
patriotlar-turkiyeyi-korumak-icin-degil-islam-ulkelerini-birbiriyle-savastirmak-icin-getiriliyor

Tokat Saadet Partisi İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, , “Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür” dedi.

  Tokat Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, Partilerinin Türkiye’ye yerleştirilmek istenen patriot füzelerine karşı Türkiye genelinde milli bir yürüyüş başlattığını söyleyen Aydın, “20 Ocak Pazar günü patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında büyük bir miting düzenlenme kararı alınmış olması kaarşısında iktidar yasakladı.

“Patriotlar Gelmesin-Biz geliyoruz” başlıklı mitingimizin amacı, milletimizi uyarmak ve ülkemiz üzerinde oynanan sinsi ve tehlikeli bir oyuna karşı tepkimizi ortaya koymaktı.

Ne var ki iktidar, 20 Ocak 2013 Pazar günü İskenderun’da düzenleyeceğimiz bu tarihi mitingi tuhaf ve bir o kadar anlamsız bir gerekçeyle iptal etmiş ve yasaklamıştır. İktidar yasak gerekçesi olarak “Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununun 17. maddesini “ göstermiştir. Söz konusu maddede “Milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla belirli bir toplantıyı erteleyebilir veya suç işleneceğine dair açık ve yakın tehlike mevcut olması halinde yasaklayabilir” ifadesi yer almaktadır” dedi.

Dramatik değil aynı zamanda komiktir

Aydın, “Bu gerekçeden anlaşılmaktadır ki maalesef iktidar, Milli Güvenlik açısından ülkemizi savaşın eşiğine getiren patriot füzelerini değil, aziz milletimizin tepkisini tehdit olarak görmektedir. Kahramanmaraş’a, Adana’ya, Gaziantep’e yerleşecek Alman, Amerikan askerlerini değil, bu vatan için canlarını vermiş bir ecdadın torunlarını tehlike olarak germektedir. Daha dün İncirlik’te cami basan Hans’ları değil, “Ülkemizde işgal gücü istemiyoruz” diyen Hasanları potansiyel suçlu görmektedir. Oysa Saadet Partisi milletimizi yıkandan ilgilendiren konularda defalarca miting yapmış ve bu mitinglere yüz binlerce vatan evladı iştirak etmiştir. Ve yine başta iktidar mensupları olmak üzere herkesin malumudur ki bu mitinglerde, en ufak bir olay vuku bulmamıştır. Bu yüzden patriotlara karşı gerçekleştireceğimiz mitingin iptali için gösterilen gerekçe sadece Dramatik değil aynı zamanda komiktir. Millet vicdanında asla karşılık bulmayacaktır. Bu yasak sadece ve sadece iktidarın siciline kara bir leke olarak yer alacaktır. Bu vesileyle bir kaz daha uyarıyor ve haykırıyoruz”

“Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor

 “Ülkemize yerleştirilmek istenen patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır” vurgusunu yapan Aydın,  “Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir.

   Bu aziz millet hiçbir zaman düşmanından medet ummamıştır diyen Aydın, Tıpkı Çanakkele’de olduğu gibi gerekirse 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir. Bizim Amerikan’nın kalkanına da Nato’nun patriotuna ihtiyacımız yoktur. Bu topraklar NATO toprağı değil, İslam toprağıdır. Bu topraklarda Rasmussenlerin değil, seyit çavuşların şehit kamillerin kanı vardır. Mitingleri yasaklamak, meydanları kapatmak bu gerçekleri hiçbir zaman değiştirmeyecektir. Herkesin bilmesini istiyoruz ki meydanları yasaklasalar da haklı mücadelemizi engelleyemeyeceklerdir. Saadet Partisi olarak hukuk çerçevesi içinde, milletimizi uyarmaya ve en für sesle bu yanlışa dur demeye devam edeceğiz” Dedi.

 

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, SP, Bilal, Aydın, Patriot


Haber okunma sayısı: 3963

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER