canlı yayın

Malatya Konak ta hizmet ağı

13 Eylül 2014 Cumartesi 11:38
malatya-konak-ta-hizmet-agi

Konak ta horata yolu üzerinde bulunan alana onaltı metre yüksekliğinde duvar örülerek yol genişleme çalışmalarında sona geliniyor.

Malatya Konak ta hizmet ağı

Malatya Konak ta horata yolu artık güvenli oluyor.

Konak ta horata yolu üzerinde bulunan alana onaltı metre yüksekliğinde duvar örülerek yol genişleme çalışmalarında sona geliniyor.

Yıllardır hizmet girmeyen Konak’ta yapılan yol genişletme çalışmaları ile birlikte çeşitli alanlarda çalışma faaliyetleri ve yatırımlar devam etmektedir.


Büyükşehir belediyesi ile koordinalı bir şekilde çalışmalara destek veren Yeşilyurt belediyesi tarafından hizmetten yoksun Konak’a hizmet kervanının başlayıp devam etmesi semt sakinlerini memnun etti. Konak mahallesinde bulunan üç muhtar omuz omuza vererek bu hizmet ağını dahada genişletme çabası ile mahalle sakinlerine daha yaşanılabilir ortamlar yaratmak için mücadele etmeye devam ediyorlar.

Yapılan bu çalışmalara deteklerini devam ettiren Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeşilyurt belediye Başkanı H.Uğur Polat , başkan yardımcısı Mehmet Çınar ve fen işleri Müdrü Cengiz Karabulut ‘a hizmetlerindn dolayı Konak mahallesi muhtarları, yapılan hizmetler karşılığı emeği geçenlere şükranlarını sundular.

Konak mahallesi muhtarlarından su temini konusunda destek için Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bilgi verdiler. Konu ile ilgili destek istediler. Talebi anında değerlendiren Çakır bu talebi dikkate alarak jeooloji mühendislerini görevlendirerek suyun bulunduğu alana gidilip su tespiti yapılması için talimat verip konunun aciliyetine önem vermesi üzerine mahalle muhtarları Çakır’ın bu duyarlı davranışından dolayı Konak adına şükranlarını sundular.

Muhtarlar olarak Konak için daha güzel bir semt anlayışını ön plana çıkartmak için belediye Başkanları ve ekibleri ile koordinalı olarak çalışmalar devam edeceklerini belirttiler.

 Hbr: Cemil Yiğit

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Malatya, Konak, hizmet, ağı


Haber okunma sayısı: 3316

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER