AKP
AKP

KİRLETME İŞLERİ

24 Eylül 2014 Çarşamba 09:57

Tokat belediyesine ait temizlik işleri görevlilerinde görev değişikliğimi oldu?


Tokat’ta temizlik işlerinde görevli şahısların araç içerisinde içtikleri pet bardakları içindeki meşrubat ile birlikte araç camından dışarı atarak bir ilke imza attılar..


Temizlik işleri ‘ KİRLETME İŞLERİ’ olarak admı değiştirdi.


Tokat sokaklarında asıl görevleri temizlik işleri olan kişiler belediyeye ait temizlik ilşleri aracı ile araç içerisinde meşrubat içiyorlar.. İçtikleri meşrubat bardağını camdamn atıyorlar. Birinci bardak atıldıktan sonra ikincisi de yola atılıyor. Bu durum çevrede oturan vatandaşların şaşkınlığına yol açıyor..


Bakış gazetesi olarak yetkililere soruyoruz. Yapmış olduğunuz Tokat’ın güzelleşmesi, gelişmesi hizmetleri karşılığı personelinizin bu tür davranışı gölge düşürmüyor mu? * Personel eğitimi yapılmıyor mu?



28 EYLÜL 2014.  Haberimiz üzerine Tokat belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, Aracın belediye temizlik işlerine ait olmadığı. Sivil atık toplama aracı olduğu aracın yan tarafında bulunan belediye temizlik işlerine ait logo ise firma tarafından takılmış olduğunu konunun araştırılıp gerekli işlemin yapılacağını belirtti.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, Belediye, Temizlik, İşleri


Haber okunma sayısı: 2996

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER