AKP
AKP

KELEŞ “SİZİN OYLARINIZ BENİM ONURUM VE ŞEREFİMDİR”

04 Mart 2014 Salı 08:07
keles-sizin-oylariniz-benim-onurum-ve-serefimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Eğitimci – Yazar Hakan Keleş’i Kendi köyü olan Doğanlar bağrına bastı.

 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akçadağ Belediye Başkan Adayı olan Eğitimci – Yazar Hakan Keleş, Akçadağ ilçesine bağlı Doğanlar köyünde ki organizasyona katıldı.  Yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyona MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Ertaş, MHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Hakan Keleş, Bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Osman Nuri Ölmez toprak’ın torunu olan Makine Mühendisi Osman Nuri Ölmez toprak ile çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

 

Doğanlar Köyü’nde yapılan yemekli organizasyonda konuşan, Kanaat Önderlerinden Osman Nuri Ölmeztoprak 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğu belirterek şunları söyledi; “Muhterem kardeşlerim. Bugün ki yemeğin vesilesiyle bir araya geldik. Gayemiz yemek değil, toplanıp birlikte birbirimizi görüp dertlerimizi kederlerimizi paylaşıp önümüzde ki yerel seçimde Hakan Keleş kardeşimiz için neler yapabileceğimizi birbirimize anlatmak zorundayız. Ülkemiz zor ve sıkıntılı günler geçiriyor. Hepinizden tek tek istirham ediyorum. Yarın çok geç olmadan hep birlikte olaylara el koyun. Bir sınır taşınıza sahip olduğunuz kadar Türkiye ye sahip olun. Bakınız Suriye, Irak, Libya ve Afganistan kan içinde. Bu ülke İslam’ın sancaktarıdır. Bu millet İslam’ın bayraktarıdır. Bu necip millet tarihte hiç hata yapmamıştır. Yapılan yanlışları da imanıyla, ihlâsıyla bazen kılıcıyla bazense oyuyla düzeltmiştir. Akçadağ hepimizin ilçesi, Akçadağ’ın ayağa kalkması demek, Malatya’nın ayağa kalkması demek hepinizden istirham ediyorum Hakan Keleş kardeşimi bu seçimlerde az bir süre kaldı inşallah seçimi kazanması için ağabeylerimiz dualarıyla, genç kardeşlerimiz okul arkadaşlarıyla, komşularıyla, akrabalarıyla temas ederek Burada inşallah seçimi kazanmasına yardımcı olun lütfen. Bugün buraya çorbada tuzum bulunur mu diye geldim hepinizden istediğim son tura gelirken elinizden gelen gayreti sarf edin. Hepinize en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın bu topraklarda yatan aziz zatların hürmetine hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” Şeklinde konuştu.

 

“SİZİN OYLARINIZ BENİM ŞEREFİM VE ONURUMDUR”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Eğitimci – Yazar Hakan Keleş ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Doğanlar ailesinin Keleşiyle, Kır tekesiyle, Aslanıyla, Tutalıyla Doğanlar çatısı altında toplanmış, bütün ailelerim bir araya gelerek yaptığı ikinci organizasyon. Ben şunu demek istiyorum. Kıymetli büyüklerim bu gün bir Sılayı Rahimi gerçekleştirdik. Bugün Allah resulünün bir sünnetini yerine getirdik. Aile olarak bir araya geldik bana bir kez daha sahiplendiniz. Ben bu şerefi ve onuru yaşıyorum. Bu bir siyasetçi ve aday için, genç yaşta yola çıkmış bir evladınız için çok büyük bir onurdur. Şunu söylemek istiyorum. Kıymetli büyüklerim bu seçimler yerel seçim. Bu seçim sizin evladınızın seçimidir. Bu seçimde beni sarar, sarmalarsanız bugün ki gibi yoğunlaşarak, artarak devam edecek Bu seçimde evladınız hem sizin elinizi öpecek, Allah’ın izniyle hem de sizlere, Akçadağ’a sınırları 1272 Kilometre kare olan Belediyemize hizmet edecek.  Şunu hiçbir zaman unutmayın; Allah’ın izniyle 37 yaşıma bugüne kadar yüzünüzü yere eğdirmedim. Sizi utandıracak, boynunuzu bükecek hiçbir şey yapmadım. Şu saatten sonrada Allah’ın izniyle yüzünüzü yere serdirmeden, sizi utandırmadan, sizin boynunuzu büktürmeden sizlere layık bir evlat olarak Akçadağ’ımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Ben bu sahiplenmenin, bu yürek ve gönül açmanın Allah’ın izniyle 30 Mart akşamına kadar devam edeceğine inanıyorum. Şunu unutmayın, ben seçimi kazanayım kaybedeyim bunun hiçbir ehemmiyeti yok. Önemli olan nedir biliyor musunuz Sizin sandığınızda çıkacak olan oy benim onurum ve şerefim olacak. Ben daha sonra Akçadağ’ın öteki sandıklarına bakacağım. Allah’ın izniyle siz benim yüzümü yere serdirmiyorsunuz. Sizin sayenizde boynum dik. Onurum ve şerefimle bir seçim mücadelesi veriyorum. 31 Mart sabahından sonrada Allah’ın izniyle bende sizin yüzünüzü yere serdirmeyeceğim.” Şeklinde ifade etti.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Malatya, akçadağ, Keleş, Mhp


Haber okunma sayısı: 3146

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ