canlı yayın

İŞİ BİLEN YAPAR

31 Aralık 2013 Salı 09:56
isi-bilen-yapar

Ve Tokat belediyesi. Muhterem babam Nizamettin Aydın göreve geldikten sonra yapmış olduğu başarılı hizmetleri, arkasına hükümet desteği olmadan başarmıştır.” İşi Bilen Yapar” sözüyle, 10 yıllık hizmetinde sadece 11 ay koalisyon hükümetinin belediye başkanı olmuştur. Bir belediyenin yapması gereken başarılı hizmetleri sebebiyle, hemşehrilerini ve teşkilatını üzmemiş, görevi devretmesinden 10 yıl geçmesine rağmen halen ismi ve başarısı konuşulmaya devam etmektedir.

 TOKAT Saadet Partisinden beldiye Başkan adayı, 1974 İzmir Doğumlu Bilal Metehan Aydın, İlkokul’u Tokat Gazi Osman Paşa İlkokulunda, Orta ve Lise Tahsilini Tokat İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1993 yılında Ankara da, 1994 yılında Kocaeli Üniversitesinde öğrenimine devam eden Aydın, 2000 Yılında Yakın Doğu Üniversitesinden inşaat mühendisi olarak mezun olunca, Ankara Jandarma İstihkam İnşaat Grup Komutanlığında ki askerlik görevini tamamlayıp, İlimizde serbest mühendislik ve müteahhitlik hizmeti vermeye başladı.
                Yüksek öğrenime devam ettiği   yıllarda, Ankara'da Refah Partisi Genel Merkezinde çalıştı. Kocaeli Üniversitesi yıllarında Milli Gençlik Vakfı bünyesinde okul başkanlığı yanı sıra Yurt ve ev sorumluluğu görevlerinde bulundu. Yakın Doğu Üniversitesi yıllarında ise,  Kıbrıs'ta halen 100 lerce ev ve yurt hizmeti vermekte olan ESKAD 'ın kuruluşunda görev aldı. Yine aynı yıllarda yeni kurulmakta olan Bizim Partinin kuruluş çalışmalarının yanı sıra,  birçok vakıf, dernek ve gazete de gönüllü olarak hizmet verdi.

                Tokat'taki ticari hayatına başladıktan sonra, Fazilet Partisi ilçe yönetimi ile Saadet Partisi il ve İlçe Yönetimlerinde görev aldı. 2007 ve 2011 yıllarında Saadet Partisi Milletvekilliği Adaylığını  da başarıyla tamamlayan Sayın Aydın 2011 yılında Saadet Partisi İl Başkanı oldu.Tokat El Sanatları Koruma ve Güzelleştirme Derneği kurucu üyeleri arasında da olan Aydın’ın,  Teknik Elemanlar Derneğinde ki  görevi de devam etmektedir.Halen Tokat Belediyesi başta olmak  üzere, birçok ilçemizde proje hizmeti vermekte olan olan Sayın Aydın, Müteahhit olarak ta yüzlerce konut yapımını başarıyla tamamlamıştır. Aydın evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir. 

TOKAT ADAYI AYDIN

Siyasi hayatıma şu tarihten sonra başladım diyemiyorum diyen Tokat beldiye Başkan Adayı Bilal Metahan Aydın, Doğduğumdan beri bu ülke ve millete hizmet etme aşkıyla mücadele veren bir teşkilatın içerisinde büyüdüm. Milli Görüş denilince bu teşkilat içerisinde bulunanların kalbinden, yüreğinden birçok anı ve çalışmaları geçmektedir.

 Rahmetli Erbakan hocamız 1970’lerde yola çıktığında karşısına çıkıp “bir çiçekle bahar gelmez” diyenlere “ her bahar bir çiçekle başlar” diyerek cevap vermiş ve birkaç yüz kişiyle çıktığı bu yolda milyonları peşine katmıştır. Milli Görüş kadroları ne zaman iktidara gelse halktan aldığı bu emaneti hakkı olana vermek adına çok başarılı hizmetlere imza atmışlardır.

Gerek hükümette, gerekse mahalli idarelerde ki başarılı hizmetleri milletimizin hafızasında unutulmaz yer işgal etmişlerdir diyen Aydın, Peki bu kadar başarılı hizmeti çok zeki oldukları veya çok tecrübeli oldukları için mi başarabilmişlerdir. Başarılarının sebebi “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” düşüncesidir. Ne hükümetten gelebilecek yardımlara bel bağlayan, Ne belediyelerin içerisinde bulunduğu borç batağına bakıp ümitsizliğe kapılan, Ne de seçim kazanma hevesiyle boş projelerle utanç duyabileceği durumlara düşebileceği korkusuna kapılmadan görevlerini yürütmüşlerdir. “Belediyemizde İşler Aracısız ve Tarafsız Yürütülür” “Rüşvet Alanda Verende Melundur” Tabelaları asarak en iyi hizmetleri vermişlerdir.

Bu görevleri bir başkasına devrederken daha az borçlu, daha çok hizmet veren, verdiği sözleri tutan ve daha çok itibar gören bir belediyeyi devretmişlerdir.

Ve Tokat belediyesi. Muhterem babam Nizamettin Aydın göreve geldikten sonra yapmış olduğu başarılı hizmetleri, arkasına hükümet desteği olmadan başarmıştır.” İşi Bilen Yapar” sözüyle, 10 yıllık hizmetinde sadece 11 ay koalisyon hükümetinin belediye başkanı olmuştur.

Bir belediyenin yapması gereken başarılı hizmetleri sebebiyle, hemşehrilerini ve teşkilatını üzmemiş, görevi devretmesinden 10 yıl geçmesine rağmen halen ismi ve başarısı konuşulmaya devam etmektedir.

İnşaallah Mart 2014’ten sonrada bu çıtayı daha yukarı taşımak adına başarılı hizmetlere imza atacağımızın heyacınını yaşamaktayız.

Gerek müteahhitlik ve proje işlerim sebebiyle belediye ile olan yakın ve samimi ilişkilerim, gerek se 10 yıl belediye başkanlığı yapan birisinin oğlu olmam sebebiyle belediyemizde görev yapan birçok amir ve personeli tanımaktayım. Personeli ile dargın ve küs olmadan samimi ve güzel hizmetlere imza atacağımıza inanmaktayım.

Tokat’ta yaşayan biri olarak Tokat’ın sorunlarını bilen biriyim. İnşaat Mühendisi olmam sebebiyle proje, alt yapı, üst yapı, eğitimimiz, bilgimiz ve tecrübemizle mevcut sorunların tamamının altından kalkacağımıza olan inancımız tamdır.

Plaka numarasına göre değil, hepimizce bilinen başta trafik sorunu olmak üzere, otopark, kentsel dönüşüm, alt geçit Tokat’a ve Tokat belediyesi çalışanlarına yakışır Belediye Hizmet binası, Pazar yeri gibi hem ekonomimize katkı sağlayan hemde sosyal imkanları artıran ve tabii ki Büyükşehire yakışır projeleri ile Tokat halkına en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum.

Aydın, Bu duygu ve düşünceler ile hepinizi  en kalbi duygularımla selamlıyor, 2014 mahalli idareler seçiminin ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 
http://tokatsp.web.tv/video/zckzu_vxld2

Haberin etiketleri:

Tokat, Sp, Başkan, Belediye, Aydın


Haber okunma sayısı: 6295

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • favori aday Bilal Metehan Aydın

    Misafir çünkü, milli görüş geleneğinden geliyor. Bu gelenek kendini Tokat'ta Nizamettin Aydın ile ıspatladı. Bilal Aydın'ın da babasından farkı yok gibi. İkisi de Milli Görüşçü, ikisi de İnşaat Mühendisi. Tokat'ın ihtiyacını fazlasıyla görür özellikler. 27 Ocak 2014 16:45

DİĞER HABERLER