AKP
AKP

İLHAN “BİZ AKÇADAĞ MİLLİYETÇİSİYİZ”

24 Eylül 2014 Çarşamba 08:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Akçadağ Belediye Meclis üyesi Sami İlhan son günlerde hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.


30 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akçadağ Belediye Meclis üyesi olan Sami İlhan, Siyasi kulislerde adının “Ali Kazgan Barışmak için MHP’nin encümenini gönderiyor” söylentilerine açıklık getirerek,  bu tür iddialar tamamiylen asılsız olduğunu belirtti.

 

MHP Belediye Meclis üyesi Sami İlhan gelinen süreçle ilgili Akçadağ’ın zarar gördüğünü, yaşananların Akçadağ’a olumsuz etkileri olduğunu, bu konu da bireysel olarak görüşmelerde bulunduğunu belirtirken art niyetli insanların da bunu malzeme olarak kullandığı ifade etti.

 

Belediye Meclis Üyesi Sami İlhan; Akçadağ Belediye Başkanı Ali KAZGAN’ın bilgisi dışında ve  Akçadağ için insiyatif alarak AK Parti İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile görüşme yaptığını belirterek; “Son günlerde Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın, İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile görüşmek için şahsımı gönderdiği iddiaları ortaya atılmaktadır. Böyle bir şey söz konusu olmadığı gibi Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile bu konuda her hangi bir görüşmemiz olmamıştır. AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ile görüşmemde Teşkilatınız ve Belediye arasında yaşananlardan Akçadağ’ın büyük zararlar gördüğünü, bu olayların Akçadağ’ın geleceğini olumsuz etkilediğini söyledim. Fakat AK Parti teşkilatı içerisinde ki art niyetli kişiler bu olayı tamamiylen çarpıtarak Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın beni barışmak için aracı olarak gönderdiğini söyledi. Ben de bugün Belediye meclis toplantısında böyle bir şeyin söz konusu olmadığını AK Partili ve CHP’li Meclis üyesi arkadaşlarımın huzurunda da söyledim” vurgusunu yaptı.

 

İLHAN “BİZ AKÇADAĞ MİLLİYETÇİSİYİZ”

 

MHP Akçadağ Belediye Meclis üyesi Sami İlhan; Akçadağ’ın çıkarları neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ettiklerini, Akçadağ’da yaşananlara parti taassubuyla bakmadıklarını, Akçadağ’ın çıkarlarının nefislerinin üzerinde olduğunu belirterek şunları söyledi; “Ben Sami İlhan olarak Milliyetçi Hareketin ve Ülkü Ocaklarının Rahle-i tedrisatından eğitim almış, oralardan geçmiş bir ülkücü olarak bizim Milliyetçilik anlayışımızda “insaniyetçilik” ön plandadır. Söz konusu Akçadağ ve Akçadağlının bekası olunca bizim için her şey durur. Biz Akçadağ Milliyetçisiyiz. Açık ve net bir şekilde soruyorum ki Bugün Akçadağ’a zarar verenler yarın Mahşeri Kübra’da Allah’ın huzurunda nasıl hesap verecektir.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

İLHAN, BİZ, AKÇADAĞ, MİLLİYETÇİSİYİZ


Haber okunma sayısı: 2675

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER