canlı yayın

GÜNEYDOĞU PKK YA TESLİM

04 Şubat 2014 Salı 09:04
guneydogu-pkk-ya-teslim

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Zeki Kurt,Doguyu, ve güneydoğu anadolu bölgesini bu iktidar PKK ya teslim etti. KCK ya teslim etti. Türk polisi orada görev yapamıyor. Türk askeri orada görev yapamıyor vurgusunu yaptı

 MHP MYK üyesi Zeki Kurt, Tokatta bir seçim sürecine giriildiğini belirterek, bir aydır sahada çalışıyoruz. Ve şunu gördük, Sloganımız Tokat ikikat düşünecek diyor ya, Tokat lı ne diyor biliyormuzunuz dört kat diye düşünüyor. 


 Bu belediye MHP nin olacak ve bu belediyenin başında da Hüseyin erkan İkikat olacak diyor. Bunu Tokat lı söylüyor. Gittiğimiz her kapıda, her dükkanda biz diyorlarki. Biz tokat şimdiye kadar gelen belediye başkanları ne getirmiş ne götürmüş. Hele helede AKP iktidarında Tokat onyıl daha geriye gitmiş. Kaldırımlarından yürünmüyor.Suları içilmiyor. şehircilik yok. Hertaraf berbat. çöpler alınmıyor. Böyle belediyecilik olmaz. bzide dedik ki, MHP olarak, biz size bu işi yapacak bir aday çıkartıyoruz. Kendisi teknik eleman, mühendis, 22 yıllık iş hayatında arkasından laf söyletecek yaptığı işlkerden en ufak bir leke bırakmamış tertemiz, adam gibi adam gibi adam belediye Başkanlığını yapacak HüseyinErkan İkilkat dedik. Toka olarak dedik ki Tokat'ın kaderi bu değil artık. Tokatlı daha güzel şeylere layık olmalı dedik ve yola çıktık.

SAVCILAR ÜZERİNDEN OYUN OYNUYORLAR
Oniki yıllık AKP iktidarında rüşvet daha fazla arttığını belirten NHP MYK üeyesi Kurt, yolsuzluk daha fazla artmış. Milletin milli ve manevi değerleri ile oynanmış yok edilmeye çalışmış, insanların dini duyguları istismar edilmiş oy avcılığına çıkmışlar bunlar dini duygularla. Ve bu ülkenin en önemli değerlerinden biri olan Türk silahlı kuvvetleri yok edilmeye çalışılmış şimdide 17 aralıktan sonra kahraman Türk polisinin üzerinden oyunlar oynanıyor. kendi istediklerini yaptırabileceklerini getirmeye çalışyorlar. Yine o Cumhuriyet savcıları üzerinde oyun oynuyorlar. Kendi istediklerini yaprırabilmek, pisliklerini örtmek, yolsuzluklarını örtmek, ayakkabı kutularını, kasalarını ve Bakanların çocuklarını affettirebilmek için bu ülkenin değerleri ile oynuyorlar.

PKK YA TESLİM ETTİLER

Doguyu, ve güneydoğu anadolu bölgesini bu iktidar PKK ya teslim etti. KCK ya teslim etti. Türk polisi orada görev yapamıyor. Türk askeri orada görev yapamıyor. KCK liler yol kesiyor. PKK yol kesiyor. Özgürlük ve bağımsızlık istiyor. Bunada çanak tutan işte bu ülkenin Başbakanı ve onun kadrolarıdır. Onun için. Hem Tokat'ta bir ders vereceğiz hemde Türkiye genelinde vurgusunu yaptı.

  

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

MHP, MYK, Zekikurt, Tokat


Haber okunma sayısı: 3861

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER