canlı yayın

Emek Hırsızı Vanlı!...

07 Şubat 2017 Salı 15:31
emek-hirsizi-vanli

Bir skandalda haberimizi izinsiz alıp çarpıtarak yayın yapan Kemal Vanlı’dan Emek hırsızın, bilgiden belgeden yoksunsun

Eh be Kemal Vanlı, haber sitesi kuruyorsun o siteyi önce egolarını tatmin ediyorsun sonrada rant elde etmenin yollarını yanına aldığın üç beş sözde gazeteci kalemşor, klavye şorlarla planlar, kurgular kurup yayınlıyorsun yok olmadı oradan com, yok olmadı şuradan com adı altında sanal sitede kurgular, düzmece sözde haberler aba altından sopa gösterip kendini oyalıyorsun ve kişileri de zan altında bırakıyorsun.


Yine aynı Vanlı budefa ERBAADAN COM uçmuş yerine TOKATTABN COM adı altında kurduğu haber sitesinde bir başka haber sitelerinde yayımlanan haberleri kişinin ve kurumun onayı, izni olmadan alıp kendi egona göre düzenleyip yayınlıyorsun..


Eh be Vanlı.. Müteakip defalar söyledim, ikaz ettim bir haber yazacaksan araştır, belgele ve sonra EGONU habere bulaştırmadan yayınla..


Ama sende nerede o zeka..


Sabah beş akşam 12 ekran başında klavye tuşlarına basarak haber alıp EGONA göre düzenleyip yayımlıyorsun..


Yine yapmışsın yapacağını..


Sanal ortamı gezinirken BAKIŞGAZETESİ COM a takılmış ve oradan almışsın haberi
EGONU tatmin edecek şekilde kurgulayıp yayımlamışsın..


Eh be Vanlı sana ne diyeyim…


Tamam haberi almışsın danışmadan, izin almadan EGONU tatmin edecek şekilde yayınlamışsın.. Ya bir araştır konunun içeriği ne muhatapları kim? Ama nafile sana anlatmak için daha ne yapalım..


EGONU tatmin eden Alıntı yaparak yayımladığın içerik tamamen yanlış.. Tamamen iftira ve hakaret dolu… Tamamen bilgisizlik ve beceriksizlik dolu.


Emek hırsızın, bilgiden belgeden yoksunsun

 

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ skandalı haberimizden alıntılar yaparak kamuoyunu aldatma girişiminde bulunarak konu ile ilgili şuan ki belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve meclis üyelerini zan altında bırakacak tarzda konunun muhatabıymış gibi lanse ederek tutarsız ve mesnetsiz haber yayınlamış olması nedeni ile.

Kemal Vanlı tarafından yayımlanan ‘Bu tecavüze kim göz yumdu’ manşetini atarak BAKIŞ Gazetesi internet sitesinde yayımlanan haberi kendi fikir ve egolarını önplanda tutarak çarpıtıp kamuoyunu yanıltma girişimi sonucu haber konu olan belgeleri yayınlıyoruz…

Konuya bahis alana bina yapımı için imar belgesi 12.06.2001 tarihinde verildi. Müteakip dönem sonra 3194 sayılı imar kanununa göre 18. Madde uygulandı..


Uygulanan 18. Madde sonucu 2184/25 nolu parselde 188 metrekare kamuya( Yol yapımı için) kaldı.


18. Maddeyi uygulayan yerel yönetim dönemin belediye Başkanı ve meclis üyeleri konunun takipçisi olmayarak kişiye haksız rant sağlamış oldular.


Şuan ki mevcut belediye Başkanı Eroğlu ve meclis üyeleri ise kamu yararını önplanda tutarak 2184/25 nolu parsele bina yapan T.B.B Başkanı Lütfü Bora’ya 3194 sayılı imar kanunu 18. Madde uygulanması sonucu kamuya devir olan 188 metrekare alanı yasal uyarı tebligatı yollayarak terk etmesi istendi.


Sonuç olarak BAKIŞ gazetesi eşlindeki belge ve bilgiler doğrultusunda kamuoyunu aydınlatmak amacı ile bu açıklamaları yaptık.


Bahse konu haberi çarpıtarak ‘ÇAMUR AT İZİ’ kalsın mantığı ile araştırmadan yasal verilere dayanmadan haber yapan Kemal Vanlı, BAKIŞ gazetesi com da yayımlanan haberi izin almadan kendi egolarını tatmin ederek kamuoyunu aldatma girişiminde bulunmasına göz yummadığımız belirtip yasal işlemlerin başlatılması içinde gerekli mercilere baş vuracağımız beyan ediyoruz.

http://www.bakisgazetesi.com/haber/haber-ozel/baskan-eroglu-goz-yummuyor/1522.html

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Emek, Hırsız, Vanlı


Haber okunma sayısı: 4642

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER