canlı yayın

BİR KEZ DAHA YIKILDIK

07 Eylül 2012 Cuma 08:41
bir-kez-daha-yikildik

Saadet Partisi Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Saadet Partisi Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, Afyonkarahisar’da 25 askerin hayatını kaybetmesine neden olan elim patlama ile ilgili bir açıklamaa yaparak, Milletimizin başı sağolsun” dedi.

     Aydın, “Millet olarak hepimizin yüreğini yakan bu acı olayda şehid olan bütün askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.
   Olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yapılması gerektiğini söyleyen Aydın, mesajında şunları söyledi: “Maalesef gün geçmiyor ki, yüreğimize yeni bir kor, yeni bir ateş düşmesin. Her gün teröre verdiğimiz şehitlerin acısı yüreğimizde dinmeden, Afyonkarahisar’dan gelen bu acı haberle bir kez daha yıkıldık. Bu kadar basit olmamalı. Bu evlatlarımızı kolay yetiştirmiyoruz. Biz Saadet Partisi olarak, bu vahim olayla ilgili soruşturmanın bütün yönleriyle araştırılıp, her türlü şüphenin açıklığa kavuşturulmasını istiyoruz. Olayda ihmali bulunan sorumlularla ilgili de gereken işlemlerin yapılmasını istiyoruz.”
   Aydın, mesajını “Cenab-ı Allah milletimizi daha büyük acılardan ve felaketlerden korusun. Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” duasıyla tamamladı.

Gelişen teknoloji ile beraberinde günümüzde birçok hastalığın tedavisinde kullanılan lazer ve RF uygulamarı, aynı zamanda Manisa hemoroid tedavisi olmak isteyen hastalarında en sık tercih ettiği yöntemler arasında yer alıyor. İleri düzey medikal cihazlarla gerçekleştirilen MDK yöntemi, alanında uzman Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt tarafından gerçekleştirilmektedir. Tekirdağ hemoroid tedavisi ; Tekirdağ’da En iyi hemoroid doktorları ve hemoroid fiyatları Konya hemoroid tedavisi ; Konyada’ki hemoroid doktorları ve hemoroid fiyatları Bursa hemoroid tedavisi ; Bursa hemoroid tedavisi fiyatları, Bursa hemoroid  

Haber Kaynağı: BAKIŞ



Haber okunma sayısı: 2676

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER