AKP
AKP

BİLBOARDLARIN DEĞİL, GÖNÜLLERİN ADAYI AYDIN

22 Şubat 2014 Cumartesi 12:11
bilboardlarin-degil-gonullerin-adayi-aydin

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar

 Tokat’ta billboardlarda yarışan adaylar kervenına katılmayarak halkın gönlünde taht kuran ve yoğun ilgi ile karşılanan Saadet Partisi Tokat Belediye Başkan Adayı Bilal Metehan Aydın, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.          

  Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Bilal Metehan Aydın, seçim çalışmalarına hızlı başlarken esnaf ziyaretleri sırasında projelerinden bahsetti, esnafın sorun ve önerilerini dinledi. 


AK PARTİ UMDUĞUNU BULAMAYACAK

Seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Bilal Metehan Aydın, “Ak Parti, 2009’deki yerel seçimlerde belediyelerin çoğunu Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan’ın rüzgârıyla kazanmıştı ve her ilde adayın şahsına verilen yüzde onlar civarındaydı. 2014’ün Mart’ında bu rüzgâr hem 2009’daki kuvvetinde olmayacak hem de seçmenler verdikleri oyun Tayyip Bey’e değil, başkan adayına verildiğinin farkında olacaktır. Böyle olunca da birçok ilde Ak Parti’nin umduğu neticelerin alınması çok uzak bir ihtimal“ dedi.


İNSAN MERKEZLİ BELEDİYECİLİK

SP Belediye Başkan adayı Aydın, “Bizim belediyecilik anlayışımız çağdaş belediyecilik anlayışı olup, insan merkezlidir. Bu sebeple de 1994’den itibaren şu altı prensip belediyecilik hizmetindeki vazgeçilmezlerimizdir. Bir; işi ehline vereceğiz, iki; partizanlık yapmayacağız, yaptırmayacağız, üç; hizmeti eşit dağıtacağız, dört; kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız, beş; kapımız herkese açık olacak, altı; ibadet aşkı ile çalışacağız. Böyle olunca da insanımızın belediye hizmetlerinden yararlanmaları en üst düzeyde gerçekleşiyor.” Vurgusunu yaptı.


İŞİ BİLEN YAPAR

Tokat esnafın karşısına çıkan ve “Tokat’a hizmet etmek bir onurdur.” diyen Başkan adayı Bilal Metehan Aydın,  “Ne para ne iktidar, işi bilen yapar. İşte bu sebeple seçimlerde gerçek kazananın Tokat halkı olmasını diliyorum.” Dedi


PROJELERİ KISA KISA HALKA ANLATTI

Seçim çalışmaları nedeni ile esnafla bir araya gelen Aydın, esnafın dert ve sorunlarını dinledi. Esnafa Tokat’ın yarını ile ilgili projelerini anlatırken “ biz vaat etmiyoruz yapıyoruz. Geçmiş dönemlerde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek projelerinden şu şekilde bahsetti. Pazar yeri ve üst geçit projesi, Al geçit, Katlı otopark, kentsel dönüşüm, Meydan projesi. Biz bu projelerimizin bir kısmını yapmak için girişimlerde bulunmuş bazılarına başlamış idik. Ama sizlerin oyları ile belediye Başkanı olduğumuzda verdiğimiz tüm sözleri geçmişte olduğu gibi bu dönemde de yapacaklarını belirtti.


YEDİDEN YETMİŞE

Seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile başlayıp devam eden Aydın, yediden yetmişe herkesimin gönlünde taht kurmaya devam ederken. Oy emanet verilmez. Beş yıl sonra ah, vah etmemek için seçmenleri bu sefer yine Saadet çatısı arasında birleşmeye davet etti.

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

Tokat, Saadet, Belediye, başkan, Aday


Haber okunma sayısı: 2823

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ