canlı yayın
bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

agbaba-karahan-tunelinin-acilisina-3-bakan-katilmisti-kapanisini-ilce-kaymakami-yapti

Ağbaba: Karahan Tüneli'nin açılışına 3 bakan katılmıştı, kapanışını ilçe kaymakamı yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın basın toplantısında Malatya ile ilgili değerlendirmeleri

bakan-varank-degerli-bir-yatirimin-acilisini-yapmaktan-gurur-duyuyorum

Bakan Varank, ‘Değerli Bir Yatırımın Açılışını Yapmaktan Gurur Duyuyorum’

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi-Bilim Atölyesinin Açılışını Yaptı

bakan-varank-degerli-bir-yatirimin-acilisini-yapmaktan-gurur-duyuyorum

Bakan Varank, “Değerli Bir Yatırımın Açılışını Yapmaktan Gurur Duyuyorum”

AÇILIŞ TÖRENİNE İLGİ YÜKSEKTİ Yeşilyurt Belediyesinin en ciddi yatırımlarından olup, teknik alt yapısı ve donanımıyla bölgenin en büyük ‘Deprem Merkezi’ hüviyetine sahip Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi-Bilim Atölyesinin açılış töreni yoğun ilgi altında yapıldı

vali-barus-makine-parki-acilisi-ve-tarla-gunu-etkinligine-katildi

Vali Baruş Makine Parkı Açılışı Ve Tarla Günü Etkinliğine Katıldı

Yazıhan ilçemizde Bitkisel Üretimin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, makine parkı açılışı ve tarla günü etkinliği yapıldı. Vali Aydın Baruş, Yazıhan Belediyesi ile DAP Bölgesel Kalkınma İdaresi Başkanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği programda 31 ayrı tarım makinesinin çiftçilerin hizmetine sunulması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-3malatya-tanitim-gunlerinin-acilisinda-konustu

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, 3.MALATYA TANITIM GÜNLERİNİN AÇILIŞINDA KONUŞTU;

“Malatya’mızın Tüm Güzelliklerini Gözler Önüne Seriyoruz” İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 3.Malatya Tanıtım Günlerinin açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İstanbul’da hemşerilerimiz ve burada yaşayan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan, hemhal etmekten ve istişare etmekten büyük bir kıvanç duymaktayız. Malatya’mızın tüm değerlerini bir bütün halinde, el ele verip en güzel şekilde tanıtıyoruz.” diye konuştu.

gunesin-altin-yumurtasi-kayisi-festivali-ve-fuar-acilisi-gerceklestirildi

‘GÜNEŞİN ALTIN YUMURTASI’ KAYISI FESTİVALİ VE FUAR AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güneşin Altın Yumurtası Kayısı Festivalinin 23’üncüsü Mişmişpark Fuar alanında düzenlenen törenle açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine, Malatya Valisi Aydın Baruş, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Demez, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vakıf, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

44-kafe-sezon-acilisini-gerceklestirdi

44 KAFE SEZON AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya sümer park içerisinde yer alan 44 kafe ve restoran sezon açılışını yaparak bütün Malatyalıların hizmetine girmiştir

battalgazi-belediyesinden-gorkemli-acilis

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası ve 15 Proje’nin açılışı gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Biz hizmetlerin destanını yazıyoruz, inşallah 31 Mart’ta da gönül belediyeliğinin destanını Malatya yazacak” dedi.

pazarcik-secim-burosunun-acilisi-gerceklestirildi

Pazarcık Seçim Bürosunun Açılışı Gerçekleştirildi

Mikail Sülük, “Hizmette Rekor Kıracağız” Pazarcık Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştiren AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, 31 Yerel ve Mahalli İdareler seçiminde Türkiye’de rekor oy çıkaracaklarını, Pütürge’ye hizmet alanında da rekor bir yatırımı gerçekleştireceklerini ifade etti

emine-akkurt-tecdede-secim-burosu-acti

EMİNE AKKURT TECDE’DE SEÇİM BÜROSU AÇTI

AKKURT: “28 ŞUBAT’TA BAŞÖRTÜLÜ KADINLAR ÜZERİNDEN DARBE YAPILDI” Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt’un Yeşilyurt’un Tecde Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Akkurt, 28 Şubat Postmodern Darbesi’ni hatırlatarak, başörtülü kadınlar üzerinden darbe yapıldığına dikkat çekti

-vali-barus-e-twinning-projesi-final-sergisi-acilisina-katildi

Vali Baruş, E-Twinning Projesi Final Sergisi Açılışına Katıldı

Vali Aydın Baruş, “Vatanımızın Bekçisi Kahraman Mehmetçiğe Moral Mektubu” e-twinning projesi final sergisine katıldı.

secim-burosunun-acilisina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi--baskan-gurkan-turkiye-rekoru-malatyada-kirilacak

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN GÜRKAN, “TÜRKİYE REKORU MALATYA’DA KIRILACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, kendisinin ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar’ın Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, “Pusulamız, amaç için her yolu mubah gören, nefsin egemenliğine dayalı hırs duygusu olmayacak. Çalışmanın, gayret etmenin, adil ve adaletli olmanın, garibin, gurabanın hakkının, hukukunun korunduğu azim duygusu olacak” dedi.

cem-parlak-secim-burosunun-acilisini-yapti

CEM PARLAK SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Fahri Kayahan Samanlı Mahallesinde İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaşlarımızın katılımıyla seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi .

cumhur-ittifaki-hekimhan-secim-burosunun-acilisi-yapildi--baskan-gurkana-hekimhanda-yogun-ilgi-gosterildi

Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı BAŞKAN GÜRKAN’A HEKİMHAN’DA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile birlikte Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, Hekimhan ilçesinin sorunlarını bildiğini belirterek, “Memleketimizin her tarafı bizim için değerlidir. Bütün hizmetleri götürmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.